Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Billiga arbetskläder på nätet

Utrusta dig själv med arbetskläder

Rätt kläder för rätt tillfälle är oerhört viktigt. Inte skulle du gå i pyjamas till en arbetsintervju eller ha på dig badkläder till en fin middagsbjudning. Likaså använder du heller inte dina vardagliga kläder när du ska renovera, bygga eller arbeta med något händigt. I vår kategori för arbetskläder har vi samlat ett sortiment från Blåkläder, L.brador, 3M, Arbesko, Zekler, Peltor, Fristad Kansas och många, många fler. 

Under kategori arbetsbyxor finner du arbetsbyxor både för hemmafix och små hemmaprojekt till ordentliga yrkesbyxor skapta för hantverkaryrken. Tänk på att syntetmaterial så som nylon och polyester har en väldigt hög slistyrka till skillnad från bomull. Däremot tål inte syntetmaterial värme lika bra som bomull. Det är därför viktigt att du har ditt yrke i åtanke, eller vad du tänkt använda arbetsbyxorna till, när du kollar på arbetsbyxor. Jobbar du med stålbearbetning och svets rekommenderas därför ett par rena bomullsbyxor vilket klarar glödande metallfragment bättre. 

Ett par ordentliga arbetsbyxor kräver även en passande arbetsjacka. Vad söker du efter för egenskaper i din arbetsjacka? Är du i behov av varselkläder så att du syns i mörkret och på vägar finner du det självklart hos oss. Under arbetsjackor finner du varseljackor i tunnare modeller som skyddar mot vind och regn, men även tjockare fodrade varseljackor om behövs under vinterhalvåret. 

Vare sig du jobbar inomhus eller utomhus är det viktigt att du har ordentliga skor. Vissa yrken kräver serviceskor som ser ut på ett visst sätt. Ett exempel är restaurangyrken där klumpiga skyddsskängor inte är idealiskt. Andra yrken kan däremot kräva ordentliga yrkeskängor som är fodrade och håller fötterna varma. Jobbar man inom sjukvården är det väldigt vanligt med skyddstofflor som är bekväma. Vad ditt jobb än kräver är det viktigt att dina arbetsskor uppnår dessa krav för att skydda dina fötter som tar dig fram om dagarna. 

Jobbar du i en bullrig miljö är det otroligt viktigt att skydda din hörsel med ett bekvämt hörselskydd. Visste du att vi endast tål en viss mängd buller per dag? Detta betyder att du kan få bestående hörselskador om du inte skyddar dig med hörselskydd.

Är du ute efter regnkläder har vi en egen kategori för detta. Under regnkläder finner du bland annat regnjackor, regnrockar, sydväst och hängselbyxor. Tar större delen av ditt yrke plats utomhus vet du själv hur ofta det kan regna och hur viktigt det är att hålla sig torr när regnet öser som duggar. 

Det är trots allt du som ska vara bekväm och arbeta i dina arbetskläder, därför har vi ett brett sortiment så att du kan hitta det just du behöver för ditt arbete.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Ansell (22)
 2. Arbesko (36)
 3. Blåkläder (89)
 4. Båstad (3)
 5. Cofra (1)
 6. Cresto (3)
 7. Guide (8)
 8. Housegard (3)
 9. Jalas (15)
 10. KCL (1)
 11. L.Brador (65)
 12. Limit (2)
 13. Malmbergs (1)
 14. Newpac (1)
 15. Nexa (2)
 16. Peltor (38)
 17. Petzl (3)
 18. Prensio (1)
 19. Reebok (4)
 20. Rockport (1)
 21. Speedglas (2)
 22. Sulman (3)
 23. Trolla (1)
 24. Zekler (19)
Välj Typ:
 1. Hörselskydd (36)
 2. Hörselskydd med nivåberoende medhörning (11)
 3. Hörselskydd med radio (17)
 4. Hörselskydd till jakt (8)
 5. Tillbehör (1)
Pris
0 kr 6875 kr 0 kr to 6875 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 323

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 323

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5