Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Hörselskydd & hjälmar

Hörselskydd - för att din hörsel är viktig

Hörseln är ett av dina viktigaste sinnen. Därför bör du skydda din hörsel och använda hörselskydd om du befinner dig i en arbetsmiljö som kräver detta. Om du jobbar i en bullrig miljö kan en så enkel produkt som ett hörselskydd komma att bli kritisk för en sund arbetsmiljö. Ett hörselskydd måste självklart skydda och stänga ute buller och ljud, men något som är minst lika viktigt är att hörselskyddet måste sitta bekvämt och skönt runt ditt huvud och dina öron eftersom att du ska ha på dig hörselskyddet en hel dag. Att ha ett hörselskydd som hela tiden måste justeras eller som gör ont för öronen kommer inte att lämna dig nöjd efter en lång arbetsdag.

Buller är ett icke önskvärt ljud som anses otrevlig och störande och som belastar eller till och med skadar fysiskt, eller psykiskt. Människan tål endast en viss mängd buller per dag! Skyddar du inte dig med hörselskydd kan du få bestående hörselskador. Både bullrets insitet och tiden som vi vistas i den bullriga miljön spelar stor roll. Vi påverkas exempelvis lika mycket av 15 minuter i 100dB(A) som 8 timmar i 85 dB(A). Det är därför väldigt viktigt att du har på dig hörselskyddet hela dagen och inte slarvar vissa korta stunder med hörselskyddet eftersom att du ska göra något annat. Detta kan påverka det förväntade skyddet avsevärt! 

Ta hand om din hörsel och unna dig, eller ditt arbetslag, med ett riktigt bra hörselskydd. När det handlar om dina sinnen är det inte bara viktigt men även värt att lägga en extra slant för att du, efter år av jobb ska kunna komma hem så välbehållen som möjligt. Hos oss på Buildor finner du billiga hörselskydd - bra för både hörsel, och plånbok.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Peltor (38)
 2. Petzl (3)
 3. Speedglas (2)
 4. Zekler (15)
Välj Typ:
 1. Hörselskydd (35)
 2. Hörselskydd med nivåberoende medhörning (11)
 3. Hörselskydd med radio (16)
 4. Hörselskydd till jakt (8)
 5. Tillbehör (1)
Pris
0 kr 4435 kr 0 kr to 4435 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 58

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Artiklar 1 till 16 av totalt 58

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4