Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

BREVLÅDOR

Buildors brevlådor kommer i olika storlekar och färger. Brevlådorna kommer från våra kända tillverkare Berglund, Biggi, Allux, Pisla, Safepost och Habo. En brevlåda med lås kan vara en bra investering då post är något väldigt privat och den vill man förvara säkert när man själv inte har möjligheten att ta in den till hushållet. Hos oss kan du köpa allt från en vanlig standardbrevlåda till en veckopostlåda.

Så monterar du din postlåda

Du kan fästa din postlåda på tre olika sätt, antingen med markfäste, jordankare eller så köper du själv till skruv och beroende på var den ska fästas anpassar du rätt skruv då det inte medföljer. Du kan hänga den på staketet eller direkt i en trästolpe. När du använder jordankare så är tanken att du ska gjuta fast brevlådan permanent så att den står stadigt. Markfästet har man för att montera veckopostlådorna när du vill ha dem på marken. Viktigt att tänka på att du själv lägger en tyngd i fästet för att postlådan ska stå stabilt. Använd en markplatta med lite tyngd i. Du hittar markfästen här. Ur miljösynpunkt har vi valt att inte skicka med skruv då alla monterar på olika sätt. En del behöver träskruv, andra kraftigare skruv då det ska skruvas in i metall.

Brevlåda med lås

För att förhindra att någon obehörig kommer åt din post är det tryggt med en brevlåda med lås. Vid köp av en låsbar brevlåda så får du med en uppsättning nycklar, men om du behöver fler nycklar så kan du köpa till en extranyckel, det är en slät nyckel anpassad för just den modell du har köpt. Sen lämnar du in den till en låssmed som kan slipa din nyckel så att den får den rätta passformen. De nycklar som medföljer är självklart redan slipade och redo för användning. Förutom brevlådor och extranycklar, hittar du postlådestolpar som du kan montera brevlådan på och här medföljer skruv för montering av postlådan. Buildor säljer även jordankare, markfäste, låslock, siffror och bokstäver.

Markpostlåda ger dig fler möjligheter

En markpostlåda står på marken och har en större volym än vanliga brevlådor, de är låsbara och är perfekta för dig som inte vill tömma brevlådan varje dag, eller åker på semester. Med den större luckan kan du även ta emot paket som annars inte skulle få plats. Markpostlåda kallas även veckopostlåda, eller paketpostlåda, just för att den har så stor volym. Du monterar den mot fast underlag, antingen med cementplatta, markfäste eller jordankare.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Allux (8)
 2. Berglund (39)
 3. Biggi (25)
 4. Habo (35)
 5. Pisla (34)
 6. Safepost (21)
Pris
0 kr 2990 kr 0 kr to 2990 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 162

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 162

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5