Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Brevlådor

Låsbar brevlåda och postlåda från Berglund, Biggi och Habo

Du kan välja mellan olika storlekar och färger. Brevlådorna finns kan du fästa på ett staket, markfäste eller handla en snygg helhetslösning som står stadigt vid din infart. Vi har alla dessa postlådor från våra kända tillverkare Berglund, Din Box, Millers, Biggi och Habo. Är du trött på att brevbäraren inte lägger i posten i din brevlåda rätt med tanke på att den har försämrad kvalité av årens slitage och väderlekar. Brevlåda med lås kan vara en bra investering då post är något väldigt privat och den vill man därför förvara säkert när man själv inte har möjligheten att ta in den till hushållet. Då kanske det är på tiden att handla en ny!? Hos oss kan du köpa allt från en vanlig standardbrevlåda till en veckopostlåda. 

Vad har man ett markfäste till?

Markfästet har man för att montera veckopostlådorna när du vill ha dem på marken. Viktigt att tänka på att du själv lägger en tyngd i fästet för att postlådan ska stå stabilt. Använd en markplatta med lite tyngd i. Du kan hitta markfästen här.

Hur många sätt kan man fästa sin brevlåda på?

Du kan fästa din postlåda på tre olika sätt, antingen med markfäste, jordankare eller så köper du själv till skruv och beroende på vart den ska fästas anpassar du rätt skruv då det inte medföljer. Du kan hänga den på staketet eller direkt i en trästolpe. När du använder Jordankare så tanken att du ska gjuta fast brevlådan permanent och den kommer att stå stadigt efter denna installation.

Är det svårt att montera en brevlåda eller behöver vi hantverkare?

Har du inte tummen mitt i handen är detta något du ska klara av på ett par timmar. Vi rekommenderar däremot att du tar hjälp av en kvalificerad hantverkare ifall du ska gjuta fast din postlåda med hjälp utav ett jordankare.

Ingår fästskruv till era standardbrevlådor?

Ur miljösynpunkt har vi valt att inte skicka med skruv då alla monterar på olika sätt. Endel behöver träskruv andra kraftigare då det ska skruvas in i metall. Du finner enkelt den skruv du behöver i närmaste järnhandel.

Kan man köpa extranyckel hos er till de låsbara brevlådorna?

Svaret är ja, det är dock så att man får hem en slät nyckel anpassad för just den modell du har köpt. Du måste sedan lämna in den till en låssmed som kan slipa din nyckel så den får den rätta passformen. De nycklar som medföljer är självklart redan slipade och redo för användning.

Vad har ni för tillbehör?

Hos oss finner ni extranycklar, postlådestolpar som du kan montera brevlådan på och här medföljer skruv för montering av postlådan. Vi säljer jordankare, markfäste, låslock, siffror och bokstäver.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Allux (8)
 2. Berglund (40)
 3. Biggi (25)
 4. Habo (35)
 5. Pisla (36)
 6. Safepost (21)
Pris
0 kr 2990 kr 0 kr to 2990 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 165

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 165

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5