Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

GARAGE!

I denna kategori kommer du finna garage, förråd och carport som skyddar din bil mot snö, regn och solsken. Du hittar även olika förrådslösningar så ordningen blir återställd bland dina redskap och verktyg. Vi har skydd till bilen från kända tillverkare såsom Palmako, Boxer, Vibostugan, Gop, JM Stugor & Fritid, Jabo, Hörby bruk och Polhus.

Vad du ska tänka på innan du bygger ett förråd eller carport

Det är svårt att veta vad som gäller när man planerar att bygga garage, carport eller förråd. Ibland kan det räcka med en anmälan till byggnadsnämnden i din kommun, men ofta behöver du ansöka om bygglov, även byggnader utan väggar, till exempel större skärmtak eller carportar. Du får inte bygga närmare tomtgränsen än 4,5 meter om inte grannarna sagt ja. Deras ja ska finnas på papper. Säger grannarna nej får byggnadsnämnden bestämma genom att du ansöker om bygglov. Om din fastighet ligger på landsbygden kan du även få göra mindre tillbyggnader. Det kan vara nya byggnader som till exempel garage, förråd, gäststugor och växthus samt murar och plank utan bygglov eller anmälan. Fråga alltid byggnadsnämnden i din kommun om vad som gäller om du är osäker. Inom vissa områden gäller andra regler och där får du inte bygga någonting bygglovsfritt.
Källa: Boverket

En carport skyddar bilen

En carport skyddar bilen mot nordens alla fyra årstider. Du kommer att slippa behöva torka av hela bilen från snö, höstlöv och den skyddas från solens uv-strålning. Det är alltid skönt att kliva in i en svalare bil när det är sommar då den är mer skyddad med tanke på skuggan från carporten. Carporten är otroligt lättmonterad och det tar ett par timmar att montera den. Du behöver ingen hantverkare för monteringen. Du behöver däremot de vanliga verktygen som garanterat ligger i din verktygslåda.

Viktigt att tänka på gällande förråd

En vanlig sak som kunder missar när man har en bod är att stänga dörrarna när det blåser ute. Detta är av yttersta vikt att man gör detta för att slippa stormskador. Ifall det har uppkommit repor efter ert montage av boden så täck dessa repor med vanligt utomhuslack så det inte rostar. Se även till att sopa bort löv och snö från taket, detta görs efter behov och självklart årstid. Tvätta boden en gång om året och efter rengöringen ska ni använda ett hårt vax för att behålla livslängden och även utseendet på din bod. Sköter ni om boden, kommer den hålla för evigt och aldrig åldras till utseendet.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. BOXER (6)
 2. Bison (23)
 3. Build & Win (1)
 4. Byggstommar i Mönsterås (10)
 5. Formenta (5)
 6. Gardenfire (2)
 7. Gop (32)
 8. Habo (2)
 9. Hörby Bruk (2)
 10. JM Stugor & Fritid (11)
 11. Jabo (58)
 12. Palmako (194)
 13. Plus (33)
 14. Polhus (7)
 15. Pordrän (12)
 16. Skånska Byggvaror (2)
 17. Sorselestugan (35)
 18. Trähuset (56)
 19. Varax (1)
 20. Vibostugan (33)
Färg
 1. Antracite (3)
 2. Brun (1)
 3. Gråbrun (1)
 4. Ofärgad (25)
 5. Svart (9)
 6. Vit (4)
Pris
0 kr 669395 kr 0 kr to 669395 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 524

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 524

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5