Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Förråd & Garagetält

Förråd och garagetält från GOP och Jabo i olika storlekar

Har du tröttnat på oordningen i din trädgård? Vet du aldrig var du skall börja leta efter krattan eller spaden? Vill du kunna skydda din cykel mot regn och oväder? Har du inget garage eller helt enkelt behöver extra utrymme är en förrådsbod en perfekt lösning. Din trädgård blir snabbt mycket trevligare och dina redskap finns samlade på en plats. Både cyklar och trädgårdsmöbler håller sig snyggare om de förvaras i boden under vintern. Nedan finner du ett brett sortiment som skapar mer rum för det du behöver. 
 

Har du inte ett garage kan det vara dyrt att bygga ett. Ett prisvärt val till det klassiska garaget är carporten. En carport skyddar din bil mot snö, regn, hagel och snö samtidigt som den låter bilen stå ventilerad och luftig och inte instängd. Du kan självklart använda din carport för att skydda annat än din bil, som exempelvis ditt släp, din båt eller större maskiner. Hos oss finner du även garagetält från GoP. De rymliga garagetälten har gott om plats för din bil, husbil eller maskiner och byggmaterial. Garagetälten har ett stabilt ramverk i stål  och en slitstark UV-behandlad och vattenavvisande tältduk som håller regnet borta. Garagetälten är enkla att montera och går att lätt att flytta på. Vill du ha ett stort garagetält för att skydda din bil bör du kika på Gop Garagetält Suv 24 m2 som är ett stort och rymligt garagetält med förvaringsyta på 24 kvm. Tältet är speciellt framtaget för att ge plats för stora bilar, maskiner, byggmaterial och annat som kräver extra utrymme.

 
Har du en trädgård har du även du fått lyxen till enorma förvaringsmöjligheter på köpet. Ett förråd är idealiskt att ha i trädgården för förvaring. Hur stort förråd du ska ha är upp till dig. Tänk på hur mycket plats du har och vad du har tänkt att förvara i förrådet. Det är att föredra att köpa ett lite större förråd än vad man tänkt då det oftast fylls på mer än man förväntat sig.
 

Är du ute efter ett mindre förråd för exempelvis cykeln, ved, soptunnor, trädgårdsredskap eller annat som behöver extra utrymme kan du titta på GoP Combiförråd Nevada. En robust och underhållsfritt combiförråd för dig med begränsat utrymme. Starka och tåliga väggar av UV-skyddad HD-polyeten i dubbelkonstruktion som håller sitt utseende länge oavsett väder och vind. 

Sortera utifrån
Varumärke
 1. BOXER (6)
 2. Gop (11)
 3. Jabo (4)
 4. Palmako (69)
 5. Plus (6)
 6. Polhus (20)
 7. Skånska Byggvaror (1)
 8. Sorselestugan (10)
 9. Trähuset (56)
 10. Vibostugan (8)
Färg
 1. Ofärgad (5)
 2. Svart (3)
 3. Vit (3)
Pris
0 kr 145250 kr 0 kr to 145250 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 190

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 190

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5