Jabo förråd

Jabo är en trygg och pålitlig tillverkare av förråd och andra träprodukter. Med förråd kan du skapa utrymme för din hobby, trädgårdsmöbler som du vill skydda under vintern eller allt det där som bara skapar oreda inne i huset.

Jabo förråd är gediget utförda

Med ett förråd i form av en byggsats från Jabo har du en äkta kvalitetsprodukt redo för smidig montering. Jabo har vettiga förrådslösningar för olika behov, plånböcker och förutsättningar. Förråd kan monteras mot en befintlig vägg vilket sparar utrymme eller vara fristående som ett separat hus på tomten. Självklart kan du välja mellan förråd i olika storlekar och även göra tillval vid din beställning.

Jabo kan förråd

Företaget Jabo har under många decennier förfinat sina designlösningar och investerat i kontaktnät och produktionsförutsättningar som du som kund får glädje av. Ett bra Jabo förråd är prisvärt och lättmonterat. Vi säljer såväl standard som speciallösningar från företaget. Behöver du kanske ett Jabo timmerförråd, ett lite större förråd med två separata rum eller ett förråd med takutbyggnad så att t.ex. cyklar kan få skydd utan att du behöver öppna dörren? Hitta lösningen hos oss.

Buildor har det mesta för hem och trädgård

Här på Buildor får du bäst pris på Jabo förråd. Vår prisgaranti gäller alltid om du mot förmodan hittar produkter ur vårt sortiment billigare hos en annan återförsäljare. Vi bjuder dig dessutom på frakten och ger dig alltid två veckors öppet köp om något skulle bli fel med din beställning.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Gop (10)
  2. Jabo (11)
  3. Log 45 (11)
  4. Polhus (31)
Pris
0 kr 62990 kr 0 kr to 62990 kr

11 artiklar

Minskande ordning
per sida

11 artiklar

Minskande ordning
per sida