Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Stugor & Friggebodar

En mängd olika friggebodar & stugor

En friggebod, eller stuga, kan användas till en mängd olika saker. Det är vanligt att man använder friggebodar som små gästhus. Men du kan även använda friggeboden som din snickarverkstad, ett hobbyrum, ett lusthus eller varför inte en bastu? Det är det första du bör fundera kring när du ska köpa din stuga eller friggebod; vad du ska använda den till. Är du ute efter en bastubod är dessa ofta förberedda med det mesta som behövs vilket gör det mer prisvärt än om du ska köpa en vanlig friggebod och renovera om den.
 

Det finns olika typer av friggebodar ute på marknaden. Den knuttimrade friggeboden ger ett fint intryck av tradition med en enkel design. Sedan finns det friggebodar med panel som har utrymme till en mer komplicerad design än de knuttimrade friggebodarna. Det finns även betongbodar, men dessa är inte lika vanliga idag. Friggebodar kan säljas i delar eller helt kompletta. Att köpa en helt komplett friggebod är ett väldigt bekvämt alternativ för dig som kund då du inte behöver montera delarna själv.
 

Ta exempelvis en titt på Jabo Friggebod Vegby 15m²  där du får stugan levererad komplett med kranbil till din adress utan extra kostnad! Välj till altan till denna vackra friggebod och njut av den härliga friluften när vädret tillåter detta. En annan stuga från Jabo värd att kika på är Jabo Lekstuga Estelle 5,1+1,3 m². Lekstugan Estelle är en funkisinspirerad stuga med en enkel altan och ett modernt entrétak. För maximal barnsäkerhet är stugan även utrustad med ett öppningsbart fönster i plexiglas. Även Estelle levereras komplett med kranbil hem till dig. Är du ute efter en lekstuga är Jabo Lekstuga Happy Maxi 7,2 en annan lekstuga värd att kika på. Denna fantastiska stuga har två rum och en praktiskt kiosklucka som barnen garanterat kommer att älska. Stugan levereras obehandlad vilket gör att du och dina barn kan måla den i era favoritfärger, eller i den färgen som passar resterande husfasad bäst. Ta med dig inomhus ut, med hjälp av lekstugor i trä. En perfekt utgångspunkt för kreativa lekar och praktiskt lärande. 


Är du ute efter en stor stuga är Jabo Campingstuga 15 m2 att rekommendera. Denna vackra stuga med en altan på hela 7,5 m² ger dig drömstugan du alltid drömt om. Måla stugan precis hur du vill ha den, i en  klassisk Falu rödfärg med vita fönster, dörrar och detaljer eller varför inte något helt annat? Är du ute efter färg finner du även detta självklart hos oss. Ta en titt på vår kategori färg om du ska måla din friggebod eller stuga. 

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Gilbert Gilbert (2)
 2. JM Stugor & Fritid (12)
 3. Jabo (19)
 4. Palmako (106)
 5. Plus (4)
 6. Polhus (30)
 7. Skånska Byggvaror (1)
 8. Sorselestugan (25)
 9. Vibostugan (25)
Pris
0 kr 299300 kr 0 kr to 299300 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 224

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 224

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5