Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Billigt trall & komposittrall till balkong eller uteplats

Att lägga golv med golvtrall ska vara enkelt

Vi har golvtrall i olika utföranden och i de hållbara & lättskötta materialen Teak eller Komposit. Golvtrallen kommer från vår kända tillverkare Strand. Att handla trall är helt klart ett sätt att skapa möjligheten om en varmare miljö på din balkong eller uteplats. Det är en produkt som kräver lite tid vid läggning och som skänker ett stort värde för både dig och din bostad.

Behöver en golvläggare anlitas för att lägga golvtrall?

Absolut inte, detta är lekande lätt och allt som behövs är lite tid och möjligtvis en cirkelsåg för att kapa kanterna ifall det skulle behövas.

Ni har både trall i teak och i materialet komposit vilket är bäst?

Båda dessa material är gjorda för att tåla och hålla länge. Teak är ett väldigt hårt trä som gör att teaktrallen klarar av mer påfrestningar än ett billigare alternativ. Komposittrallen är ett miljövänligt alternativ som består av återvunnet material och är helt underhållsfritt. Både dessa material gällande trallen håller dubbelt så länge både i utseende och funktion. Vi kan inte säga vilket som är bäst då båda är vinnare i våra ögon, så valet lägger vi helt hos våra kloka kunder.

Hur sköter jag om min trall?

Ifall du väljer ett golv i materialet Teak så rekommenderar vi dig att du oljar in det minst en gång om året för att det ska se bra ut. Tar du en trall i Komposit räcker det med att du tvättar av det när det ser smutsigt ut. Hur säljer ni trall, väljer man m2 på er site? När du ska köpa trall på Buildor.se så se först till att mäta upp hemma hur många kvadratmeter du behöver. LxB=antalet m2. Sedan väljer du antalet kvadratmeter på vår site.

Vad är stödpunkter för något?

När man talar om stödpunkter när det gäller trall så är det de svarta ”plastplupparna” alltså stöden som tar emot din tyngd när du går på trallen. Ju fler stödpunkter desta stadigare trall.

Hur lägger man trall, är det svårt?

Nej trall är det enklaste att själv installera och lägga. Har du en gång i tiden lagt ett pussel eller lekt med lego kommer detta inte vara ett beskymmer för dig. Du lägger en platta och sedan ”hakar” du fast dem efter varandra. Till den ytan du vill ha täckt med trall är komplett.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Bergo (69)
 2. Gop (2)
 3. Habo (6)
 4. Jabo (6)
 5. Plus (9)
Färg
 1. Brun (1)
 2. Grå (1)
Pris
0 kr 8398 kr 0 kr to 8398 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 92

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 92

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5