Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Gasolgrillar & Elgrillar

Gasolgrill och elgrill på sommaren är perfekt för umgänget

Fördelerna med att ha en gasollgrill är många men framförallt att den snabbt blir klar för att grilla, billig att använda och den osar mycket mindre än andra grillar. Du kan få mindre mobila grillar som är lätta att ha med överallt eller välja de större mer grandiosa grillarna som får grannen att häpna. Dessa gasolgrillar har både stekplatta och grill och du kan steka dig en snabb äggmacka på morgonen för att sedan ha en stor stek på grillen till kvällens middagsbjudning. Kika gärna på våra större grillar från Landmann, Bluegaz och Grillsymbol.

Vi har köpt en Avalongrill från Landmann, ingår regulatorset?

Det som ingår i grillarna står i produkttexten. Vissa av Avalongrillarna så medföljer skyddshuven men regulatorsetet får man köpa som ett tillval.

Blir det sämre smak när man grillar med gasol eller elgrill i förhållande till kolgrill?

Nej, efter en del blindtester som har gjorts i detta märker gemene man ingen skillnad på smaken. När man grillar så är det alltid viktigt att man förbereder den mat man ska tillaga med bra kryddning och en god marinad. Detta är det bästa sättet att få fram en riktigt fin måltid. Vill man har röksmak så kan man i sin gasolgrill använda sig utav rökspån.

Har ni några säkerhetstips gällande grillning med gasolgrill?

Utsätt aldrig gasolflaskan för stark värme. Det är viktigt att man inte placerar gasolflaskan under grillen eller på andra platser där det kan bli oerhört varmt. Flaskventilen är vänstergängad, alltså motsatt håll mot vad som är standard när man skruvar fast något. Innan du tänder grillen se till att reglagen på din grill är stängda innan du öppnar flaskventilen. Se alltid till att flaskventilen är stängd när du inte använder gasolen. När du har grillat klart är det viktigt att du först stänger av gasflödet på flaskventilen för att sedan vrida av flödet på grillen.

Kan man få bort bakterier på sin grill på något sätt?

Är du orolig för bakterier så kan du starta din grill och se till att både grill och galler hettas upp och att bakterier som kan ha samlats mellan grillningarna helt enkelt dör av värmen.

Har ni någon grill som har vunnit i bäst i test?

Ja vi har en grill som är årets bästa grill, den heter Bluegaz Gasalgrill Z-1 och är en gasolgrill med snygg stilren design i rostfritt stål, den har fyra brännare och denna grill kommer inte göra dig besviken. Detta är grillen för dig som vill ha det bästa.

Vilken Gasolflaska passar min grill?

Gasolflaskorna som säljs i Sverige som börjar med bokstaven P, passar till:

-Plåtflaska P6 + P11

-Aluminiumflaska PA6 + PA11

-Kompositflaska PC5 + PK5 + PC10 + PK10

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Bluegaz (6)
 2. Champion (1)
 3. Grandhall (2)
 4. GrillSymbol (3)
 5. Landmann (9)
 6. Masport (3)
 7. Muurikka (19)
 8. Nexgrill (7)
 9. Scandy Garden (4)
 10. Severin (20)
 11. Tristar (3)
Pris
0 kr 19795 kr 0 kr to 19795 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 73

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 73

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5