Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Grillchef – Billiga el- och gasolgrillar för vardagsgrillaren

Grillchef är en serie billiga grillar tillverkade av det tyska märket Landmann. Det är deras mindre sortiment med produkter för alla ändamål. De åtta grillarna vi har samlat på oss för er att köpa online består av både små och stora grillar – och självklart de där emellan. Du finner allt från den lilla, bärbara gasolgrillen till campingen, till den stora elgrillen passande på balkongen eller altanen. Vi erbjuder ofta rabatter på våra produkter från Grillchef.

Liten elgrill för den som bor mysigt

Elgrillar är det bästa alternativet för dig som bor i lägenhet och vill grilla på balkongen, med minimalt os och rök. Grillchefs elgrillar är kompakta, vilket gör att du kan ta med dem nästan överallt – campingen är säkrad med dessa billiga elgrillar.

Gasolgrillar för balkongen

I Sverige avnjuter vi gärna en middag ute i solen under sommarmånaderna och för dem som har möjligheten till detta erbjuder vi den perfekta gasolgrillen till balkongen. De större gasolgrillarna från vårt sortiment kan mycket väl placeras i trädgården eller på altanen – alla tillräckligt rymliga för att bevara grilltillbehör i stora utrymmen. Alla Grillchefs gasolgrillar kommer med lock, vilket är bra för optimal smak på maten.

Ska du köpa elgrill eller gasolgrill?

Eftersom både elgrillar och gasolgrillar kan reglera temperaturen erbjuder dem både snabba och goda alternativ till traditionell grillning. Det handlar om vilka ytor du har tillgång till. Elgrill är galant för den som vill grilla på balkongen för ett billigt pris och inte vill tänka på os eller klagomål från grannar. Gasolgrill är bäst för dig som vill få den nostalgiska känslan som kommer med grillning och ändå ha den moderna delen som kommer med full kontroll av din mat.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Bluegaz (7)
 2. Grandhall (2)
 3. GrillSymbol (3)
 4. Grillchef (2)
 5. Landmann (17)
 6. Masport (3)
 7. Muurikka (12)
 8. Nexgrill (5)
 9. Scandy Garden (5)
 10. Severin (3)
 11. Tristar (3)
Pris
0 kr 19990 kr 0 kr to 19990 kr

2 artiklar

Minskande ordning
per sida

2 artiklar

Minskande ordning
per sida