Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Landmann – bra gasolgrillar på internet

I nästan 50 år har Landmann levererat högklassiga kolgrillar, gasolgrillar, värmare, trädgårdsmöbler och självklart nödvändigt grilltillbehör. Med ett kontor i Jönköping, säljs deras grillar flitigt på svenska butiker och online. Vi har samlat på oss de 14 bästa gasolgrillarna från deras sortiment, alla till billiga priser – ofta på rabatt. I Sverige har vi, trots årstiderna, tillräckligt många soliga dagar för att se till att Landmanns grillar testas och används flitigt.

Vad ska du grilla med denna sommar?

Varje sommar är det samma fråga som kommer på tal – vilken grill ska man använda? Det optimala med gasolgrillar från Landmann är att de är billiga att använda. Hur mycket du än grillar, sparar du några extra kronor på att använda gasol. Vilket i sin tur gör att du kan grilla ännu mer. En annan del som lockar fler till gasolgrillar är hur snabbt det går att sätta igång dem och grilla sin mat och Landmann är inget undantag på den fronten. Vare sig du vill ha en liten grill till balkongen eller ta med en bärbar grill på campingen.

Har Landmann en grill för dig?

Landmann har ett stort sortiment och gasolgrillarna kommer i alla möjliga storlekar. Det finns en för alla, vare sig du bor i lägenhet eller villa. Alla ska kunna grilla och Landmann vill hjälpa dig. Deras gasolgrill, Milton PTS 4.1, vann bäst i test i den tyska grilltidningen Der Griller. Det är en specialtidning inom just grillar och grillning. Något som däremot kan tala för alla Landmanns gasolgrillar är att de har lock, vilket borde ses som en nödvändighet för den moderna grillmästaren. Smaken är trots allt det viktigaste – och det ser Landmann till att leverera.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Bluegaz (6)
 2. Champion (1)
 3. Grandhall (2)
 4. GrillSymbol (3)
 5. Landmann (9)
 6. Masport (3)
 7. Muurikka (19)
 8. Nexgrill (7)
 9. Scandy Garden (4)
 10. Severin (20)
 11. Tristar (3)
Pris
0 kr 19795 kr 0 kr to 19795 kr

9 artiklar

Minskande ordning
per sida

9 artiklar

Minskande ordning
per sida