Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Muurikka - finska märket har blivit svenska finsmakarens favorit

Muurikka är ett märke som har varit en naturlig del av grillning och camping i nästan 20 år. Många av deras produkter säljs i Sverige och sortimentet sträcker sig från hela sommarkök till grilltillbehör. Muurikka kom till på 70-talet och har sakta men säkert rört sig igenom Skandinavien – nu är detta märke ett måste för grillmästare!

Billigare sommarkök online

Sommarköken som vi säljer från Muurikka kommer oftast med antingen gasolbrännare eller elgrill, så det finns en för alla. Ett sommarkök med gasol är mångsidigt, effektivt och ser till att ytan du ska laga på blir upphettad snabbt och jämnt. Perfekt för måltider åt större sällskap där du har en diverse meny.


Sommarköken med elgrill är väldigt lätthanterliga så du kan lägga fokus på maten istället. Elgrillen fungerar som värmekälla och är snabb med att få igång den temperatur du önskar att grilla med. Ett bra alternativ till den som föredrar smidigheten som kommer med elgrillar.

Varför ska jag använda en elrökugn?

En elrökugn är blandningen av en rökugn, vanlig ugn och en grill. Detta är ett unikt sätt att laga mat på, då alla inte vanligtvis har tillgång till rökugnar. Muurikkas variant är inte bara billig utan också robust. Du känner igen en äkta Muurikka elrökugn på stämpeln som tillkommer med varje enhet. Med en elrökugn behöver du inte tänka på att köpa andra grillar eftersom den även går att grilla i, då helt utan rök. En sådan här typ av grill är det bästa alternativet att köpa för dig som vill testa nya och spännande sätt att laga mat på.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Bluegaz (6)
 2. Champion (1)
 3. Emerio (1)
 4. George Foreman (5)
 5. Grandhall (2)
 6. GrillSymbol (3)
 7. Landmann (9)
 8. Masport (3)
 9. Mustang (2)
 10. Muurikka (26)
 11. Nexgrill (7)
 12. Princess (8)
 13. Russell Hobbs (1)
 14. Scandy Garden (4)
 15. Severin (20)
 16. Tristar (12)
Pris
0 kr 19795 kr 0 kr to 19795 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 26

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 26

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2