Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Landmann kolgrill

Landmann är en pålitlig tillverkare av grillar och matlagning för utomhusbruk. Kolgrillar & gasolgrillar från Landmann finns i olika utförande och alla är framtagna för att leverera hållbar funktionalitet.

Landmann kolgrill gör grillningen roligare

Satsa på en Landmann grill, exempelvis Landmann kolgrill Tennessee 200 barbecue smoker, om du vill kunna göra det lilla extra inför grillfesten. Landmann är kända för att utrusta sina grillar så att de får en rad olika funktioner som man sällan ser utanför proffsköken. Grillarna finns i olika storlekar, du hittar därför en lämplig produkt oavsett om du vill ha en väldigt mobil grill eller fast installation som du inte kommer att flytta lika ofta.

Grillteknologi av första klass

Med smart designade rökgångar kan du med flera Landmann grillar addera extra smak med hjälp av träspån. Landmann taurus barbecue smoker är ett exempel på en sådan grill. Är du inne på slowfood kommer du att älska den kontroll över grillens temperatur som en grill från Landmann kan ge dig via inbyggda termometrar och fack på olika avstånd från glödbädden. Med en skyddshuv för kolgrill grillar du dessutom säkert i sommar!

Satsa på billiga kvalitetsprodukter

Köp Landmann kolgrill från Buildor om du vill ha en kvalitetsprodukt till så ett förmånligt pris att du får prisgaranti. När du beställer från oss har du alltid två veckors öppet köp och vi sätter en heder i att behandla din order så snabbt som möjligt. Vi bjuder dessutom på frakten!

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Bluegaz (1)
  2. GrillSymbol (12)
  3. Höfats (1)
  4. Landmann (3)
  5. LotusGrill (2)
  6. Mustang (6)
  7. Scandy Garden (4)
Pris
0 kr 13339 kr 0 kr to 13339 kr

3 artiklar

Minskande ordning
per sida

3 artiklar

Minskande ordning
per sida