Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Bluegaz - grilla denna sommar i stil

Bluegaz tillverkar allt du behöver för att kunna grilla en god middag. Bland alla olika grillar Bluegaz har i sitt sortiment har vi bestämt oss för, vad vi anser vara, nödvändigheterna som du borde ha i din trädgård. Bästa delen är att på Buildor är grillarna lite billigare och frakten är gratis.

Vilken grill ska jag ha?

När den svenska sommaren kommer ska grillen snabbt ut, men vilken grill är bäst för dig? Ska du köpa gasolgrill eller kolgrill? Alla grillar har sin egen charm och det finns en grill för alla. Vi på Buildor kan hjälpa dig att hitta din nya favorit.


Ska du köpa gasolgrill är Bluegaz en av våra toppmärken. Billiga, kvalitativa och snygga grillar gör att du kan lägga mer energi och pengar på maten och sällskapet. När man grillar med gasolgrillar så får man inte den rökiga smaken som kommer med kolgrillad mat, men det är inte många som märker skillnaden. Du sparar tid och pengar på att använda en gasolgrill. Temperaturen går att kontrollera i gasolgrillar, till exempel Bäst-i-test-vinnaren Bluegaz Z-1 som sätts igång genom att vrida på en knapp. Sedan sprider sig värmen jämnt i grillen. Du slipper också köpa nytt kol varje gång du ska grilla, på så sätt kan pengarna kan läggas på lite godare mat. Gasol är för den som snabbt vill ha en god måltid.


Kolgrillar är en svensk klassiker och känslan som kommer med att grilla med kol är inget likt. Många vänder sig till denna sorts grill för att de är billiga, robusta och lätta att hantera. Det finns en viss mängd gemensamhet runt en kolgrill och det känns traditionellt. En negativ del med kolgrillning är hur lång tid det tar att få igång och kontrollera värmen. Men när man har lärt sig alla hemligheter så är det svårt att gå över till en annan sorts grill.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Bluegaz (22)
 2. Bon-fire (17)
 3. Briv (2)
 4. Champion (1)
 5. Cozze (14)
 6. Gardenfire (8)
 7. Grandhall (5)
 8. GrillSymbol (18)
 9. Höfats (15)
 10. Landmann (26)
 11. LotusGrill (13)
 12. Masport (5)
 13. Mustang (13)
 14. Muurikka (62)
 15. Nexgrill (14)
 16. Ooni (19)
 17. Scandy Garden (9)
 18. Severin (20)
 19. Tristar (3)
 20. Vaello (13)
Pris
0 kr 19795 kr 0 kr to 19795 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 22

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 22

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2