Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Lekredskap

Lekredskap för en superkul utomhusvistelse för barnen

I denna kategori kommer du finna massvis med olika lekredskap som rutschbanor, gungor, sandlådor, lekhus, tält och mycket annat roligt som era barn kommer ha glädje av. Allt nöje kommer från våra kända tillverkare Hörby bruk och Jabo.

Håller gungorna för oss vuxna?

Gungorna är avsedda för barn och en vuxen vikt på gungan är inte att rekommendera.

Levereras gungställningarna färdigmonterade?

Svar nej, för att få en så smidig leverans som möjligt kommer de i flera paket. När de väl är framme är det bara att följa monteringsanvisningen och efter några timmar är det klart.

Behöver man hantverkare för att montera gungställning eller lekhus?

Nej det behöver du inte, det är dock viktigt att du inte har tummen mitt i handen och det är alltid enklare ifall ni är två. Se bara till att följa de anvisningar som medföljer.

Hur är säkerheten kring lekredskapen?

Alla lekprodukter följer Lekstandarden EN 71 och de hårt ställda krav på säkerhet, både vad gäller konstruktion, detaljutförande och materialval. Våra lekprodukter är CE- och TÜV- godkända för användning i den privata trädgården.

Vad är maxvikten för babygungorna?

När använder en babygunga är det viktigt att ert barn sitter bekvämt och är stadig i nacken. Maxvikten gungan klarar av är 25 kg. Det positiva med små barn är att det oftast är lessna när de inte trivs, tänk på att ditt barn ska ha kul när hen gungar och det behövs oftast inte jättemycket fart för att ett litet barn ska tycka det är kul.

Hur mycket väger barnskottkärrorna?

En barnskottkärra väger cirka 2 kilo.

Är det svårt att montera en barnskottkärra?

Svar nej, du skruvar snabbt ihop skottkärran och den är färdig för användning inom en timme från det att ni har fått leveransen.

Hur många kilo håller klätterrepet för?

Klätterrepet klarar 50 kilo. Vi vet att man blir sugen när man hängt upp det nya klätterrepet och vill gärna visa sina barn. Men här rekommenderar vi på Buildor.se att ni föräldrar står med vid sidan och låter barnen visa er. Repet kommer inte att hålla för er vikt.

Er linbana som ni säljer hur många kilon håller den för och hur lång är den?

Linbanan kommer i ett komplett kit som ni sedan får installera. Vajern är 30 meter lång och handtagen som medföljer är väldigt bekväma och linbanan klarar en maxvikt på 70 kilo.

Varför har alla era sandlådor skydd?

Anledningen till att sandlådor levereras med skydd är för att katter och andra djur inte ska kunna använda det som en toalett. Det är viktigt att sanden är fri från djurs avföring då barn ofta stoppar saker i munnen under den orala fasen. (0-1,5 års ålder).

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Bestway (1)
 2. Gear4Play (4)
 3. Hörby Bruk (61)
 4. Intex (1)
 5. Jabo (37)
 6. Palmako (20)
 7. Plastkon (6)
 8. Plus (26)
 9. Polhus (9)
 10. Skånska Byggvaror (13)
 11. Sorselestugan (1)
 12. Taiyo (6)
Färg
 1. Blå (5)
 2. Flerfärgad (1)
 3. Grön (5)
 4. Ofärgad (8)
 5. Röd (5)
 6. Svart (2)
Pris
0 kr 18500 kr 0 kr to 18500 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 185

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 185

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5