Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

GUNGOR

På Buildor.se hittar du ett gediget urval av stadiga gungor både för de mindre och de allra minsta. Gungor är högt uppskattade hos barn oavsett ålder, och vad vore en lekpark utan gungor? I vårt sortiment hittar du både enklare gungmodeller med enstaka sittbrädor, ovalformade tallriksgungor och även tvillinggungor där barnen sitter mittemot varandra. För de allra minsta kan vi också erbjuda säkra, kvalitativa babygungor med både ryggstöd och stöd framåt.

Gunga för barn i alla åldrar

Att få gunga hör till barndomen. Som barn finns det inte mycket bättre än att svinga fram och tillbaka med vinden i håret och kittlandet i magen. På Buildor.se har vi samlat flera populära gungor från erkända tillverkare. Från Hörby Bruk hittar du till exempel Stålgunga CanCan som finns i bland annat ljusgrönt, turkost, lila och stålfärgat utförande. CanCan består av en ställning med en höjd på 185 cm, en tvillinggunga och två enkelgungor. Från Jabo hittar du stilrena lekgungor som är extra uppskattade hos de lite mindre som kan sitta och gunga lugnt och säkert. Är du ute efter fler gungor för de allra minsta är Hörby Bruks Gunga Babysits Exklusiv att rekommendera. Denna snygga gunga finns i fyra livliga färger, men huvudfokus är självklart säkerheten. Babysitsen är utformad med ett högt ryggstöd, säkerhetssele och infästning av upphängningsrepet i sitsen. Gungan passar dessutom alla sorters gungställningar.

Barngungor till förmånliga priser

Vi tycker att alla barn ska kunna leka och gunga. Genom att investera i en stor gungställning får du dessutom en mångsidig lekplats på en och samma plats istället för att lägga dyra pengar på en massa separata lekredskap. Från Hörby Bruk hittar du flera gungställningar med en mängd olika finesser. Med Hörby Bruk Trägunga High får du till exempel två enkelgungor och ett långt klätterrep. Sitsarna är kraftiga med rundade kanter i UV-beständig plast. En annan gunga från Hörby Bruk värd att titta på är Trägunga Active. Gungan är en kombination av två enkelgungor, klätterpinnar och ett klätternät. Ett annat mångsidigt lekredskap som barnen sent kommer att tröttna på är Trägunga Active Slide. Denna trägunga i kraftigt, tryckimpregnerat trä består av två enkelgungor, klätterpinnar och en härlig rutschkana.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Hörby Bruk (39)
 2. Jabo (21)
 3. Palmako (3)
 4. Plus (14)
Färg
 1. Blå (1)
 2. Flerfärgad (1)
 3. Grön (1)
 4. Ofärgad (2)
 5. Röd (1)
 6. Svart (2)
Pris
0 kr 5795 kr 0 kr to 5795 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 77

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 77

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5