Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Billig gungställning & gunga från Hörby Bruk

Stadig gunga för de små - och för de ännu mindre

Gungor är högt uppskattade hos barn - från de allra minsta till de större barnen. För vad vore en lekpark utan gungor? Det finns enkla gungor som nästan endast består av en bräda som barnen sitter på, runda tallriksgungor och dubbelgungor/tvillinggungor där barnen sitter mittemot varandra till babygungor för de allra minsta som har både ryggstöd och stöd framtill, för att den lilla inte ska falla bakåt eller slingra ner från gungan. Att få sitta på en gunga och gunga fram och tillbaka i den härliga höstluften är svårt att slå. Hos oss finner du ett stortiment av gungor och gungställningar från välkända varumärken som erbjuder kvalité till ett förmånligt pris.

Från Hörby Bruk finner du en mängd olika gungor. Ta en titt på Stålgunga CanCan som finns i både stål, turkos och lime. CanCan har en dubbelgunga och två enkelgungor med en höjd på 1,85m. Hörby Bruk har gungställningar med många olika finnesser. Hörby Bruk Trägunga High är en av de, som har två enkelgungor och ett klätterrep. Sitsarna är kraftiga med rundade kanter i UV-beständig plast. Är du ute efter fler gungor är Hörby Bruk Trägunga Classic ett perfekt val. Gungan har ett kraftigt tryckimpregnerat trästativ med en tvillinggunga och två enkelgungor. En annan gunga från Hörby Bruk värd att kika på är Trägunga Active. Active har en perfekt kombination mellan två enkelgungor och klätterpinnar och klätternät. Ett annat mångsidigt lekredskap som barnen sent kommer att tröttna på är Hörby Bruk Trägunga Active Slide. Denna trägunga med kraftigt tryckimpregnerat trästativ har klätterpinnar upp till den härliga rutschkanan.

Från Jabo finner du lekgungor som ofta är uppskattat hos de lite mindre barnen då de kan sitta och gunga i lugn takt. Ta exempelvis en titt på Jabo Lekgunga Bil, en lekgunga i skyddsimpregnerad fur utformad som en bil. Är du ute efter fler gungor för de allra minsta är Hörby Bruk Gunga Babysits Exklusiv att rekommendera. Denna snygga gunga finns i fyra färgsprakande färger. Men alla har de säkerheten gemensamt. Babysitsen är utformad med hög rygg, säkerhetssele, rep och ringar. Babysitsen passar alla sorters gungställningar.

Som du ser finns det mycket att välja på i vårt sortiment av gungor. Frågan är hur du, eller snarare barnen, vill att deras lekplats ska se ut. Kanske gör ni en otrolig investering genom att köpa en gungställning som kombinerar gungor med klättring eller rutschkana. På detta sätt kanske en stor gungställning med fler anvädndingsområden räcker gott och väl än att lägga tusentals kronor på massor med olika separata lekredskap.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Hörby Bruk (40)
 2. Jabo (21)
 3. Palmako (3)
 4. Plus (14)
Färg
 1. Blå (1)
 2. Flerfärgad (1)
 3. Grön (1)
 4. Ofärgad (2)
 5. Röd (1)
 6. Svart (2)
Pris
0 kr 5795 kr 0 kr to 5795 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 78

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 78

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5