Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Hörby bruk gunga

Med en gunga från Hörby bruk får barnen det roligt. Dessa säkra gungor och gungställningar finns tillgängliga i flera utföranden. Företaget tillverkar allt från babygungor till stora gungställningar med klättervägg och klätternät.

Hörby bruk gunga för alla åldrar

Hörby bruk tillverkar många varianter av gungor och gungställningar för små och större barn i alla åldrar. För det lilla barnet producerar företaget säkra produkter så som gungan Babysits. En annan populär modell är gungställningen Cancan i stålstativ. Deras sortiment innehåller även större kompisgungor, tallriksgungor till linbanor och större gungställningar i trä. Fortsätt undersöka Buildors sortiment för att se vad vi kan erbjuda från märket just idag.

Funktion och design

Hörby bruk är ett svenskt företag som är övertygade om att funktion och design går hand i hand. De tillverkar praktiska produkter till hemmet som också har ett snyggt utseende. För montering av gungor och gungställningar finns det en bruksanvisning till alla produkter som på ett enkelt vis förklarar hur gungan sätts upp. En stor gungställning i trä levereras med jordförankringsjärn som gör att den står säkert och stadigt.

Hög kvalitet och bra pris

Genom att handla hos oss på Buildor.se får du produkter med hög kvalitet från välkända företag. Vi har bra pris på Hörby bruk gungor, allt för att alla ska kunna känna det härliga pirret i magen när gungan är som högst upp innan den vänder ned igen. Du får alltid fri frakt, öppet köp i 14 dagar och snabb leverans.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Hörby Bruk (40)
  2. Jabo (21)
  3. Palmako (3)
  4. Plus (14)
Pris
0 kr 5795 kr 0 kr to 5795 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 40

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artiklar 1 till 16 av totalt 40

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3