Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Jabo gungställning

Önskar sig dina barn en gungställning? Hos Buildor hittar du Sveriges största utbud av byggvaror och lekredskap från välkända märken som Jabo. Vi har allt för både barn och vuxna.

Jabo gungställning, ett säkert val

Väljer man ett lekredskap från Jabo vet man att man har gjort ett bra val. De tillverkar många olika produkter och deras gungställningar finns i flera olika storlekar och modeller. När du har fått hem din leverans är det lätt att bygga Jabo gungställning. Konstruktionen är enkel, stabil och mycket hållbar. Uphängning av de olika gungorna går snabbt och är lika enkelt för en hantverkare som för en hemmafixare.

Jabo, för barn i alla åldrar

Jabo är en känd tillverkare av lekredskap till barn som alltid sätter säkerheten först. Märket erbjuder flera olika produkter för barn i alla åldrar. Väljer du till exempel den kvalitativa Jabo gungställning Owe vet du att du får en ställning som håller i många år och som kommer att skänka mycket glädje. För att göra ställningen ännu stadigare kan du välja till olika beslag.

Buildor värderar kvalitet

Buildor har länge varit en stolt Jabo återförsäljare. Märket uppfyller alla våra krav på kvalitet och säkerhet och vi garanterar att du får en bra och säker produkt, oavsett vad du beställer. När du lagt din beställning hanterar vi den och ser till att den snabbt levereras hem till dig. Frakten ingår och du har alltid 14 dagars öppet köp.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Hörby Bruk (39)
  2. Jabo (21)
  3. Palmako (3)
  4. Plus (14)
Pris
0 kr 5795 kr 0 kr to 5795 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 21

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 21

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2