Billig klätterställning, tält & lekhus till dem små online

Gör lekstunden roligare med hjälp av olika slags lekhus, tält och klätterställning till barnen

Ett lekhus är barnens alldeles egna lilla hus där de får leka. Att kunna klättra upp för en klätterställning för att sedan åka ner i en färgglad rutschkana, eller ha det mysigt i ett tält är högt uppskattat hos de flesta barn. I ett lekhus kan man leka alla möjliga slags lekar eller bara sitta ner och leka med leksaker. I en klätterställning blir det mer rörelse vilket passar perfekt för de med lek i benen. En klätterställning eller ett lektorn i trä kan aldrig gå fel. Med ett lektorn med olika finesser och funktioner uppmuntras barnen att skapa nya lekar och utmaningar för både sig själva och för deras lekkamrater. Lektornen från Jungle Gym uppmuntrar olika aspekter av fysisk, psykisk, och social utveckling. Lektornen har en del roliga tilläggsval av moduler och tillbehör vilket gör att ditt lektorn kommer vara individuellt och inte som någon annans. Lägg till kreativ och social stimulering med Mini Market Module där barnen kan sköta sina egna affärer med lekkamraterna eller utveckla samordningsförmåga och rörlighet med Swing och Climb Modules. Dessa egenskaper ger ett utmärkt tillfälle att ytterligare anpassa lekplatsen.

Jungle Gym Lektorn Castle Komplett är ett otroligt prisvärd lektorn som har det mesta. Lektornet är utrustat med sandlåda där barnen kan gräva och leka med leksaker medan ett annat barn kan klättra upp för stegen för att sedan åka ner för rutschkanan som ni får välja färg på! Är du ute efter ett lite större lektorn med en längre rutschkana rekommenderar vi Jungle Gym Lektorn Cottage Komplett. Ett av Jungle Gyms väldigt attraktiva lektorn är Jungle Gym Lektorn Farm Komplett. Lektornet har en klättervägg, PeekOscope™ (en form av kikare), sandlåda, stege och självklart en rutschkana och mycket mer. Lektornet är i tryckimpregnerad tall som är fri från krom och arsenik, hyvlad på 4 sidor, och med rundade kanter.

Även Jabo fyller vårt sortiment med vad de kallar för lekborgar, i olika modeller. Se exempelvis Jabo Lekborg 3 Stor som är utrustad med gunga, rutschkana, klätterramp och lektorn. Ett komplett lektorn för alla små busfrön med massa energi. Är du ute efter något lite mindre är Jabo Lekborg 2 Mellan att rekommendera. Denna lekborg har också en gunga, men har istället för en klätterramp en klättervägg och självklart en stege och rutschkana. Har du redan gungor eller bara vill ha något mindre kan du kika på Jabo Lekborg 1 LitenDetta är Jabos minsta lekborg utrustad med lektorn, klätterplank och rutschkana.

Sortera utifrån
Kategorier
 1. Garage & förråd (2)
 2. Lekredskap (52)
Underkategorier
 1. Lekhus & Tält (52)
 2. Övriga Lekredskap (18)
Varumärke
 1. Bestway (1)
 2. Hy-land (21)
 3. Hörby Bruk (2)
 4. Jabo (5)
 5. Junglegym (19)
 6. Polhus (6)
Leveranstid
 1. 1-3 vardagar (1)
 2. 10-14 vardagar (5)
 3. 2-3 veckor (2)
 4. 2-5 vardagar (2)
 5. 2-7 vardagar (19)
 6. 3-5 vardagar (3)
 7. 5-10 vardagar (38)
Pris
0 kr 57995 kr 0 kr to 57995 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 54

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Artiklar 1 till 16 av totalt 54

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4