Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Billig klätterställning, tält & lekhus till dem små online

Gör lekstunden roligare med hjälp av olika slags lekhus, tält och klätterställning till barnen

Ett lekhus är barnens alldeles egna lilla hus där de får leka. Att kunna klättra upp för en klätterställning för att sedan åka ner i en färgglad rutschkana, eller ha det mysigt i ett tält är högt uppskattat hos de flesta barn. I ett lekhus kan man leka alla möjliga slags lekar eller bara sitta ner och leka med leksaker. I en klätterställning blir det mer rörelse vilket passar perfekt för de med lek i benen. En klätterställning eller ett lektorn i trä kan aldrig gå fel. Med ett lektorn med olika finesser och funktioner uppmuntras barnen att skapa nya lekar och utmaningar för både sig själva och för deras lekkamrater. 

Från Polhus finner du vackra lekstugor till ett förmånligt pris. I dem rymliga lekstugorna kan barnen ha en stund för sig själva, och leka med sina vänner. Man kan tro att en lekstuga är en dyr "lyxvara", men i vårt soriment hittar du lekstugor som du inte behöver lägga ner en förmögenhet på för att ge dina barn det lilla extra. I lekstugan är barnen skyddade från regn, vind och oväder. Lekstugorna levereras obehandlade, så att du och barnen kan måla stugan i deras favoritfärg.

Även Jabo fyller vårt sortiment med vad de kallar för lekborgar, i olika modeller. Se exempelvis Jabo Lekborg 3 Stor som är utrustad med gunga, rutschkana, klätterramp och lektorn. Ett komplett lektorn för alla små busfrön med massa energi. Är du ute efter något lite mindre är Jabo Lekborg 2 Mellan att rekommendera. Denna lekborg har också en gunga, men har istället för en klätterramp en klättervägg och självklart en stege och rutschkana. Har du redan gungor eller bara vill ha något mindre kan du kika på Jabo Lekborg 1 LitenDetta är Jabos minsta lekborg utrustad med lektorn, klätterplank och rutschkana.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Hörby Bruk (2)
 2. Jabo (7)
 3. Palmako (19)
 4. Plus (12)
 5. Polhus (4)
 6. Skånska Byggvaror (13)
 7. Sorselestugan (1)
Färg
 1. Blå (4)
 2. Grön (4)
 3. Ofärgad (6)
 4. Röd (4)
Pris
0 kr 24300 kr 0 kr to 24300 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 58

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Artiklar 1 till 16 av totalt 58

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4