Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Jabo lekstuga

Att kunna ha ett eget litet hem i trädgården är en dröm för många små. Med Jabos lekstugor kommer dina barn att kunna få många oförglömliga stunder med både lek och bus.

Köp en Jabo lekstuga hos Buildor

Lekstugorna från Jabo finns i flera olika utföranden. Flera av stugorna har fönster i plexiglas för maximal barnsäkerhet och är utrustade med en altan. Jabo Saga är en traditionell lekstuga med altan och fönster i både dörr och på långsidan. Jabo Happy finns i två storlekar och båda har en kiosklucka för att kunna leka affär. Ett roligt komplement till lekstugan och Jabo lekborg som är klätterställningar i flera olika storlekar.

Lekstugor av bra kvalitet

Hos Buildor finns Jabos populära lekstugor i många olika modeller. När du går in på varje modell finns en ritning där du kan se planlösningen för stugan. De flesta stugorna har ett rum medan Jabo lekstuga Happy Maxi är en rymligare stuga med två rum. Lekstugorna levereras i färdiga sektioner som är lätta att montera. Ytterväggarna består av timmer och kommer obehandlade så att du själv ska kunna välja vilken färg du vill ha.

Bra pris på lekstugor

Söker du efter bästa pris på lekstuga så ska du beställa från Buildor. Ge ditt barn många roliga stunder i en hållbar och säker lekstuga från Jabo. En egen plats att vara på året runt är en fin present att ge ditt barn. Stugorna kommer monteringsfärdiga och är lätta att sätta ihop.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Hörby Bruk (2)
  2. Jabo (7)
  3. Log 45 (1)
  4. Palmako (16)
  5. Plus (12)
  6. Polhus (8)
  7. Skånska Byggvaror (6)
  8. Sorselestugan (1)
Pris
0 kr 17900 kr 0 kr to 17900 kr

7 artiklar

Minskande ordning
per sida

7 artiklar

Minskande ordning
per sida