Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

SANDLÅDOR

En sandlåda är otroligt kul och stimulerande för de yngre barnen och även väldigt praktiskt för de lite äldre barnen. Barn älskar att vara kreativa, och vi på Buildor.se älskar att de är kreativa. Efter att ha skojat runt i trädgården kan det vara skönt att koppla av med lite lugn och ro i sandlådan med ett sandslott eller två.

Praktiska sandlådor med lock

En sandlåda kan såklart vara kul för oss vuxna också! Tillsammans kan du och ditt barn låta kreativiteten flöda, ett sandslott kan ju faktiskt vara både pappas bil eller kanske mammas köttbullar. En sandlåda med lock är dessutom praktiskt på flera sätt då den stänger ute smuts och även skyddar sanden vid kraftiga blåsväder. Ett exempel på en sådan modell är Jabo Sandlåda med lock där locket blir en smart sittbänk med ryggstöd när det fälls upp.

Billiga sandlådor för alla barn

Med en sandlåda ger du barnen en möjlighet att leka fritt. På Buildor.se hittar du kompakta, prisvärda och praktiska sandlådor i flera olika storlekar. Om du inte har alltför mycket plats över till en sandlåda kommer du ändå kunna hitta en sandlåda som passar just dina förutsättningar! Vissa av sandlådorna kommer dessutom med överdrag som skyddar mot djur och regnvatten.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Hörby Bruk (6)
  2. Jabo (5)
Pris
0 kr 2483 kr 0 kr to 2483 kr

11 artiklar

Minskande ordning
per sida

11 artiklar

Minskande ordning
per sida