Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Jabo sandlåda

Här på Buildor gillar vi märken som tänker på hela familjen. Jabo tillverkar produkter för både barn och vuxna. Bland byggvaror till staket och förråd hittar du även sandlådor och lekstugor.

Välj en Jabo sandlåda

När det kommer till att skapa roliga produkter till barn har Jabo tänkt på allt. Inte nog med att alla deras sandlådor är byggda i kvalitativt trä, de tillverkas även i flera olika färger, med bänk eller utan och i flera olika former. Tycker dina barn om allt som har med havet att göra, varför inte välja en sandlåda i form av en båt?

Jabo sätter barnen först

Med i beställningen av en sandlåda från Jabo följer alltid en ritning, som på ett enkelt sätt visar hur lådan sätts samman. Här på Buildor hittar du flera olika Jabo-sandlådor som dina barn utan tvekan kommer älska att leka i. Välj en sandlåda med lock för att enklare behålla sanden i lådan och skydda den mot väder, på så sätt kommer din sandlåda att skänka glädje i flera år.

De bästa produkterna till det lägsta priset

Buildor har länge varit en auktoriserad Jabo återförsäljare och anledningen är helt enkelt att Jabo uppfyller våra krav på kvalitet och hållbarhet. I vårt sortiment hittar du bara det bästa och vi ser även till att ge det bästa priset. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt och ger våra kunder öppet köp i 14 dagar.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Hörby Bruk (6)
  2. Jabo (5)
Pris
0 kr 1895 kr 0 kr to 1895 kr

5 artiklar

Minskande ordning
per sida

5 artiklar

Minskande ordning
per sida