Köp blomlådor & krukor online från Jabo

Blomlådor och krukor i olika färger och modeller 

Det finns få saker som säger välmående på samma sätt som blommor gör. Ett hus med grönska och vackra färgsprakande blommor ger ett härligt helhetsintryck. Det kan vara svårt att plantera blommor direkt på marken. Alla har inte möjligheten att ha en rabatt full av blommor beroende på hur trädgården är utformad. Då det blivit allt mer populärt att klä stora delar av trädgården med sten eller trä försvinner även möjligheten till växtlighet. Med blomkrukor löser du detta snabbt, billigt och enkelt.

Från Smart & Green finner du lite annorlunda, men otorligt härliga krukor som lyser i olika färger och fungerar därför även som trädgårdsbelysning. En kruka med ett klassiskt utseende men med en modern finess är Smart & Green Blomkruka Gota. Den charmiga formen av den klassiska blomkrukan som vi vanligtvis är vana att se i en tegelfärgad orange färg kommer nu med sju fasta färger och färgskiftande ljusläge. Ta en titt på Smart & Green Blomkruka Passo som passar lika bra framför en vacker entré som till grillpartyt fylld med is. Eller varför inte bredvid solsängen med dina favorit tidningar eller böcker i? Du ser, valmöjligheterna är stora. En annan blomkruka från Smart & Green är den ståtliga Blomkruka Mambo. Gemensamt för samtliga blomkrukor från Smart & Green är att de har sju fasta färger, levande ljus effekt, färgskiftande läge och tre olika ljusintensiteter. 

Vid köp av krukor så gör du dig av med alla eventuella dekorations- och förvaringsproblem. Ta exempelvis en titt på Jabo's klassiska blomkrukor. Jabo Kruka Sanna med den levande naturfärgen passar in i alla trädgårdsland. Tar du istället en titt på Kruka Linnea som är en vitmålad kruka får du en annan känsla. Du väljer själv vilken kruka som passar det du vill uppnå med ditt lilla trädgårdsland. Jabo Kruka Sanna 1 är en fyrkantig liten kruka som även finns vitmålad; Jabo Kruka Linnea 1. Är du ute efter en större blomkruka kan du kika på Kruka Sanna 3/Kruka Linnea 3 som både är längre och bredare.

Sortera utifrån
Underkategorier
 1. Kompost & Kompostkvarnar (1)
 2. Krukor & Blomlådor (8)
 3. Övrigt Odling (1)
Varumärke
 1. ByOn (2)
 2. Formenta (1)
 3. Hasselfors Garden (1)
 4. Jabo (2)
 5. Redwood Denmark (3)
Leveranstid
 1. 1-3 vardagar (2)
 2. 2-5 vardagar (3)
 3. 3-5 vardagar (1)
 4. 4-6 vardagar (3)
Pris
0 kr 2095 kr 0 kr to 2095 kr

9 artiklar

Minskande ordning
per sida

9 artiklar

Minskande ordning
per sida