Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

ODLINGSBÄNKAR

Odlingsbänk på ben ger en ergonomisk odling på balkong och terrass. Tack vare att odlingsbänken är på ben är det enkelt att upprätta en liten köksträdgård på balkongen eller terrassen eftersom växterna får tillräckligt med ljus. Den djupa odlingslådan ger en stabil miljö för dina växter, då det minskar risken för uttorkning och ger gott om utrymme för växternas rotsystem. En odlingsvitrin är även en lösning för växter och ger en vacker inglasad miljö som du kan ställa där du önskar. Nedan hittar du odlingsbänkar och annat till trädgården från varumärken som Cofa, Hasselfors Garden och Plus.

Planteringsbord skonar ryggen

För att ta hand om de spröda sticklingarna kan du förbereda dem för nästa fas i livet på ett planteringsbord. Här planterar du om dina växter, tar sticklingar eller jobbar med andra trädgårdsprojekt. Här samlar du dina trädgårdsredskap så att du snabbt kommer igång med trädgårdsbestyren. Att ha en bekväm arbetsställning är också uppskattat, och något som ett planteringsbord erbjuder. När du inte använder den för trädgårdsskötsel kan du förvara bestick, lyktor och annat som hör sommaren till.

Blomhylla ger mer plats

Ett praktiskt sätt att få alla kryddväxter på ett och samma ställe, eller för att spara plats då du kan ställa växter på höjden. Om du har balkong är det bra då ytan där är begränsad. Att växterna kommer upp lite är också uppskattat då de får mycket solljus. Smycka blomhyllan med lyktor och andra prydnader ifall du inte har tillräckligt med växter och blommor.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Cofa (5)
  2. Furnhouse (1)
  3. Hasselfors Garden (3)
  4. Hozelock (1)
  5. Plus (1)
Pris
0 kr 1530 kr 0 kr to 1530 kr

11 artiklar

Minskande ordning
per sida

11 artiklar

Minskande ordning
per sida