Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp poolbelysning till lågt pris online

Gör din pool komplett med undervattenbelysning!

Vi kan inte förhindra att kvällen kommer, men däremot kan man förhindra mörkret i trädgården. Det är underbart att ta ett kvällsdopp sent på kvällen men det kan nästan vara lite obehagligt att bada när man inte ser vad som finns i vattnet. Att installera poolbelysning i poolen är inte bara användbart men även väldigt snyggt. En belysning i poolen ger en behaglig stämning. Poolbelysningen ökar möjligheten till bad dygnet runt samtidigt som den ger extra säkerhet vid kvällsdopp. Belysningen ger en vacker och stämningsfull miljö samt ger ett lockande utseende till poolen.

Poolbelysning är en väldigt viktig komponent till din utomhuspool. Belysning ger karaktär till din pool samtidigt som det gör poolen behaglig att använda, alla timmar av dygnet. Att ha poolbelysning ger hög mysfaktor och gör poolen vacker, men en ännu viktigare faktor är säkerheten belysning ger dig vid nattbad. En god belysning minskar risker vid bad betydligt och bör därför planeras in redan från början. Det känns inte så inbjudande att bada i en becksvart pool där man inte ser vad som finns i vattnet, eller hur?

Den klassiska spotlighten under vattnet har hög styrka och ett högt watt-tal för att verkligen kunna tränga igenom vattnet med dess ljus. Nackdelen med dessa lampor är att de måste bytas ut med jämna mellanrum och att de drar ganska mycket ström. Däremot är det väldigt billiga att köpa. En modernare typ av poolbelysning är LED-belysningen. Anledningen till att LED-belysning idag är så populärt, inte bara när det kommer till att finna belysning till poolen, är på grund av dess energisnåla och effektiva ledbelysning. LED-lampan drar endast en femtedel av den energi en vanlig lampa drar. Detta gör att en LED-lampa är en bra investering även om den är dyrare att köpa än en vanlig lampa då det tillslut blir både ett ekonomiskt och ett miljövänligt alternativ för dig som poolägare.

Poolbelysning ska oftast placeras under, eller ovan, vattenytan utmed långsidorna av poolväggen. Att installera poolbelysning på botten av poolen ger en läcker ljuseffekt. Vanligtvis sker montering av poolbelysning i samband med poolbygget. Givetvis går det att installera belysningen i efterhand. I sådana fall hängs belysningen på poolväggen. Är du trött på vanlig vit belysning rekommenderar vi dig starkt i att investera i multifärgad belysning. En multifärgad poolbelysning ger en effektfull belysning som är svår att inte bli förälskad i.

Poolbelysningen gör att poolen blir ett vackert smycke i trädgården och ni kommer att njuta av den magnifika effekten. Under vår kategori för poolbelysning finner du belysning från Brilix och Pahlen.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Chemoform (1)
  2. Planet Pool (6)
  3. Poolexperten (21)
  4. Swim & Fun (1)
Pris
0 kr 5550 kr 0 kr to 5550 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 29

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 29

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2