Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Billiga sandfilter till din pool online till lågt pris

Sandfilter till pool för kristallklart poolvatten!

Det vanligaste mekaniska filtret för rengöring av poolvatten är ett så kallat sandfilter. Sandfilter ger en lättskött, ekonomisk och effektiv rening av din pool. Sandfiltret renar vattnet från partiklar oavsett storlek genom en cylinder med olika typer av sand via en pump. Partiklarna som följer med vattnet genom cylindern fastnar i sandbädden. Med en kraftfull sandfilterpump har du bästa möjliga filtereffekt och därmed en optimal vattenkvalitet. En bra sandfilterpump reducerar ditt behov av poolkemikalier och poolskötseln blir betydligt lättare.

Vissa pooler har patronfilter som reningsverk. Filtret är tillverkat av polyester och håller poolen ren från partiklar, på samma sätt som ett sandfilter gör. Patronfiltret är något svårare att rengöra jämfört med sandfiltret. För att vattnet i poolen ska rotera och gå igenom det reningsfiltret som används behövs en cirkulationspump.

Från Pentair finns sandfilter med ClearPro Technology® nu med en ny, exklusiv, patenterad teknologi som dramatiskt förbättrar vattnets klarhet med 60%! Traditionella sandfilter kan bara ta bort partiklar ipå 50-100 mikron, men ClearPro Technology® avlägsnar partiklar upp till fem gånger mindre, långt under vad ögat kan upptäcka. I kombination med vår populära Tagelus® sandfilter, kommer din pool att uppnå 60% renare vatten än med andra sandfilter. Men Tagelus® blir det enkelt, kräver mindre underhåll än både vanliga sandfilter eller polyesterfilter. Bara ett fåtal backspolningar med en enkel vridning av en ventil krävs för det klaraste vattnet, år efter år.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Planet Pool (6)
  2. Poolexperten (5)
  3. Swim & Fun (10)
Pris
0 kr 14742 kr 0 kr to 14742 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 21

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 21

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2