Pooltak

Ett pooltak skyddar inte bara din pool från skräp, men även dig från regn, rusk och snö. Det finns stora rymliga pooltak som kan ge dig ett luftigt poolrum som inte låter oväder stoppa dig från att ta ett dopp. Innanför pooltaket är det bara du och det härliga blå vattnet. Pooltak liknar ett växthus och är ofta rundade i formen och går ofta att skjutas över och från poolen när du såväl önskar. Pooltaket monteras på löpskenor utmed poolens sidor. Pooltak är till stor del tillverkade i hållfast plexiglas. Plexiglaset släpper igenom stora mängder ljus och värmer upp poolvattnet samtidigt som den tål stor belastning. Skulle plexiglaset mot all förmodan gå sönder, går det inte i tusentals bitar som vanligt glas utan endast i några få delar. Pooltak finns även i materialet polykarbonat som även detta är ett slagtåligt plast. Hör gärna med din hemkommun huruvida ett bygglovs krävs eller inte innan du köper hem ditt pooltak. Det finns olika regler för olika kommuner gällande just pooltak.

 

TAK TILL POOL I OLIKA STORLEKAR
Ett ultralågt pooltak med välvd form är Albixon pooltak Sydney 4x8 m med läckra antracitgråa profiler, och den kan fås med kanalplast eller klarglas. För dig som letar efter mindre storlek på ett runt pooltak finns Pooltaket Sydney i 3x6 m. Du kommer inom kort förstå hur roligt det är att bada när du har investerat i ett pooltak. När vädret inte är så inbjudande som man önskat, vilket det ofta kan vara i vårt avlånga land, är pooltaket perfekt. Det skyddar dig mot vädret samtidigt som den släpper in dagsljuset. Har du en poolvärmepump är pooltak en idealisk komplettering då den bevarar värmen och inte låter den flöda ut. Detta kommer även resultera i att du sparar på uppvärmningskostnader för att värma upp din pool då värmen stannar kvar då pooltaket kapslar in värmen ovanför poolen likt ett växthus.

 

FÖRDELAR MED POOLTAK
Ett pooltak skyddar din pool från exempelvis skräp, insekter och pollen samtidigt som du sparar både uppvärmningskostnader och din egna energi då du slipper att städa poolen. Med hjälp av ett pooltak förlänger du badsäsongen både på våren och hösten. Pooltaket har en skyddande och isolerande effekt. Samtliga pooltak kan levereras med kranbil vilket väljs när du klickat dig in på produkten, strax över köpknappen som ett tillval. Håll din pool ren, fräsch och varm samtidigt som du undviker onödigt underhåll under badsäsongen!

Sort By
Page
Produktbild
Albixon
Pris från 59 900,00 kr
Produktbild
Albixon
115 900,00 kr
Produktbild
Nivovas
67 900,00 kr
Produktbild
Albixon
84 900,00 kr
Produktbild
Albixon
94 900,00 kr
Produktbild
Albixon
Pris från 57 900,00 kr
Produktbild
Albixon
Pris från 82 900,00 kr
Produktbild
Pooltime
Pris från 4 000,00 kr
Produktbild
Albixon
103 900,00 kr
Produktbild
Albixon
Pris från 77 900,00 kr
Produktbild
Nordenspa
Pris från 79 895,00 kr
Produktbild
Albixon
Pris från 79 900,00 kr
Sort By
Page