Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

POOLTILLBEHÖR

Här hittar du hjälpmedel för att hålla din pool ren och fräsch, alltid redo för ett dopp. Pooldammsugare, poolrobot, poolkemikalier och värmeskydd. Vi har pooltillbehör från bland annat Poolexperten, Planet Pool, Pooltime och Swim & Fun. Det krävs en del för att hålla vattnet i en pool fräscht. Det rena vattnet som från början fanns i poolen blir snabbt påverkad av miljön, men även av badare. Det är viktigt med reningsverk i någon typ av filter – det räcker dock inte hela vägen. För att hålla vattnet rent behövs mer än så. I uppvärmda pooler, eller när värmen från solen värmer, förökar sig bakterier, virus, svampar och alger i mängder. Det spelar ingen roll om du skrubbar poolkanterna och har bra reningsverk, du kommer ändå att behöva kemikalier. Den vanligaste tillsatsen för att hålla poolen ren är klor. Klor är desinficerande och tar död på mikroorganismer. Det bästa är att tillföra klor till vattnet i en jämn mängd än allt på en gång. Glöm inte att klor påverkar PH-värdet på vattnet. Mät PH-värdet i din pool för att veta om du behöver höja eller sänka PH-värdet, om du köper ett startkit får du alla kemikalier du behöver till poolen. Ett exempel att mäta PH-värdet i poolen är med hjälp av Activ Pool Pool/Spa Teststrips Klo/Ph - 50stk.

Pooldammsugare

En pooldammsugaren suger upp smuts och orenheter på botten. Det är ofta där som all smuts och skräp för eller senare hamnar, en pooldammsugare låter dig snabbt få upp all smuts, du för helt enkelt munstycket över botten och sen är det klart.

Poolrobot

Om du vill göra det ännu enklare för dig köper du en poolrobot som gör hela jobbet åt dig. Nästan i alla fall, det du behöver göra är att föra ner poolroboten i poolen, och efter 1-2 timmar, beroende på storlek på poolen har den jobbat färdigt, och då plockar du upp den igen och tömmer den på skräpet som den sugit upp.

Värmeskydd pool

Den största värmeförlusten i en pool sker genom vattenytan, men med ett värmeskydd till poolen minskar du värmeförlusten. En termofolie är ett värmeskydd och den flyter som ett isolerande skikt ovanpå vattenytan. Du rullar ut den över poolen efter avslutat bad eller under natten, då det blir kallare i luften.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Aqua Finesse (2)
 2. Bestway (1)
 3. Brilix (4)
 4. Intex (3)
 5. Planet Pool (68)
 6. Poolexperten (93)
 7. Pooltime (6)
 8. Swim & Fun (45)
 9. WOLF-Garten (2)
 10. Zodiac (2)
Pris
0 kr 31090 kr 0 kr to 31090 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 226

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 226

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5