Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Bestway - det extra roliga till sommaren

Bestway är ett företag som har gjort produkter för utomhussporter och aktiviteter under en längre tid. Med fokus på design, kvalitet och känsla har de tagit platsen som ett av de roligaste företagen inom poolbranschen. Vi på Buildor har tagit med våra absoluta favoriter från Bestways gigantiska katalog. Deras ovanmarkpooler och andra produkter går att köpa online här, både billigt och fraktfritt.

Uppblåsbara pooler

En populär del av Bestway är deras uppblåsbara pooler som passar perfekt för mindre barn under soliga sommardagar. Det finns även större versioner av dem som kommer med filterpump så man kan bada i flera dagar utan att tömma den. Letar du efter något ännu större så har Bestway en betydligt större pool som heter Power Steel Pool och i den kan du få plats med både vänner och grannar. Perfekt för den som vill ha en större pool men inte känner för att ha permanenta stålväggar i trädgården. Den är lika enkel att ta bort som att ta fram.


Det finns även tillbehör från Bestway, såsom poolfilter och pooldammsugare, allt för att se till att du ska ha en så rolig upplevelse som möjligt. Handla en Bestway-pool online på Buildor så bjuder vi på frakten. Sommaren är bara ett steg ifrån att bli roligare när du köper en pool från Bestway.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Albixon (41)
 2. Aqua Finesse (2)
 3. Bestway (5)
 4. Brilix (12)
 5. Brilliant (8)
 6. Chemoform (9)
 7. Intex (48)
 8. Nivovas (14)
 9. Nordenspa (14)
 10. Palmako (1)
 11. Planet Pool (134)
 12. Poolexperten (161)
 13. Pooltime (38)
 14. Swim & Fun (146)
 15. WOLF-Garten (2)
 16. Zodiac (2)
Pris
0 kr 315000 kr 0 kr to 315000 kr

5 artiklar

Minskande ordning
per sida

5 artiklar

Minskande ordning
per sida