SKADEDJURSBEKÄMPNING & VÄXTVÅRD

Skadedjursbekämpning är en självklarhet för ett välmående hem
Det finns inget värre än att se sin trädgård förlora sin frukt och se sina blommar och rabatter vissna bort på grund utav skadedjur. Nu kan ni vara lugna, Buildor.se har lösningen på alla era problem då vi kan erbjuda ett brett sortiment av skadedjursbekämpning från våra kända tillverkare Berglund, Greenline, Neodorf och Silverline.

 

Olika sorters skadedjur

När man har en villa, radhus eller sommarhus vill man kunna njuta av färger från alla sina blommar och inte bli störd av möss, myror på verandan eller mördarsniglar i sin trädgård. Dessa skadedjur äter upp blommorna, skitar ner, sprider sjukdomar och kan snabbt få ditt drömhus och trädgård att likna något allt annat än vackert. Tur är att det nuförtiden finns skadedjursbekämpningsmedel som är tillåtna och som kommer att få era problem att försvinna. Vi har medel och redskap som hjälper mot spindlar, myror, katt, myggor, mullvad, sork, råttor, bladlöss, ogräs och flugor.

 

Hur blir man av med mördarsniglar?

Den spanska skogssnigeln även mer känd som mördarsnigeln kom till Sverige någon gång på 1970-talet. Troligtvis genom att några ägg följde med i jord eller andra råvaror som fraktats till vårt land. Mördarsnigeln äter kadaver och alla levande växter. Den har fått namnet just för sin kannibalism. Mördarsnigeln är hermafrodit vilket gör att den fortplantar sig otroligt snabbt och på 40 år finns den nu som ett stort problem i mångas trädgård över hela vårt avlånga land. Det finns olika effektiva sätta att bli av med mördarsnigeln. Det bästa sättet är att klippa huvudet av dem och sedan gräva ner eller elda upp resterna, ligger de kvar lockar man till sig andra mördarsniglar då de äter även upp varandra. Går även bra att frysa in dem och sedan kasta dem i soptunnan.

Vi på Buildor.se vet att många tycker det är äckligt att klippa huvudet av dem och det finns ett supereffektivt sätt att bli av med dem utan att kladda ner dina händer. Använd bara Neudorff Snigel Effekt 800 g, du strör detta medel i rabatter, odlingar och andra ställen där du har din växter och där du vet att sniglarna förstör. När sniglarna ätit av kornen känner de sig mätta och kryper tillbaka till sina gömställen och dör av uttorkning. Det bästa med detta medel är att det fungerar på alla arter av sniglar. När sniglarna sedan är döda så plockar du smidigt upp dem med Berglund Snigelplockare Slugmattic.

 

Hur skyddar man sina frukt och prydnadsträd?

Ifall du har problem med att myror äter upp den söta frukten eller att frostfjärilen förstör löven genom att äta upp löven, så finns en supereffektiv lösning. Frostfjärilen är de som kan förorsaka störst skada på dina fruk och prydnadsträd, för att förhindra detta kan du köpa Neudorff Limring vilket är en limfälla du sätter runt trädet. De kommer att stoppa dessa angrepp och dina träd för blomstra ifred.

 

Är det farligt att ta på limringen eller om man råkar komma i kontakt med ögonen?

Ifall du tar på limringen tvätta dina händer i ljummet vatten med tvål och i värsta fall kan du få en irriterad hud och det kan svida. Skulle du komma i kontakt med detta medel i dina ögon, se då till att skölja dina ögon i ljummet vatten i flera minuter. Skulle svedan inte släppa ska du kontakta läkare. Hur blir man av med myggen? Myggen på sommarhalvåret kan vara ett otroligt stort problem för många. Bor man när en flod eller vatten, så växer där otroligt mycket mygglarver som sedan kommer bjuda på både ett och två bett runt midsommarfesten. Vill ni ha en myggfri sommarfest så ska ni köpa Silverline Mygg- och insektfritt ute IPX4, det ser ut som en prydlig svart liten lykta. Denna smarta produkt ansluts direkt i vägguttaget och täcker en yta upp till 100 m². När den väl är inkopplad så drar sig myggorna till det attraktiva lockljuset och sugs in i en behållare där de sedan torkar och dör. Denna produkt är helt miljövänlig utan några som helst gifter.

 

Vi har problem med möss i huset, vad gör vi?

Ifall du har problem med möss i huset så har Silverline många bra produkter värt att inhandla. De har exempelvis Silverline mus och råttfritt, vilket är en helt ofarlig produkt för andra djur. Den sänder ut ett högfrekvent ljud som gör att möss och råttor inte finner någon ro att bilda ett bo i ditt hem och väljer istället att lämna huset.

Jag är trött på grannens katt vad gör jag utan att ha ihjäl den?

Ifall du är trött på att grannens katt kommer på oväntat besök och även passar på att använda barnens sandlåda till sin egna jättestora toalett, då är det på tiden att du inhandlar Silverline Kattfritt. Detta redskap sprider inga kemikalier utan är helt utrustad med högfrekvent ljud, rörelsevakt och vatten. Detta kommer göra att grannens katt stannar på grannens tomt för all framtid.

 

Vi har fått myror på balkongen och hela vår altan, hur blir man av med dem?

Det är otroligt irriterande när man sätter sig på altanen en solig sommarmorgon med morgonkaffet i handen och helt plötsligt passerar en mindre armé med myror över ens ben. Detta kan du nu få stopp på effektivt med Neudorff Myr effekt spinosad. Det är små myrdosor som lockar in myrorna i behållarna och sedan fastnar de och dör. Låt dem stå och efter en vecka har du blivit av med plågan och kan återgå till att njuta av morgonkaffet.

Tyvärr kan vi inte hitta några produkter tillhörande denna kategori.