Parasoller

Ett parasoll är ett praktiskt och stilrent sätt att skydda sig mot solen när den står som högst på sommaren. Hur trevligt det än är med både sol och värme kan det vara skönt att slappna av i skuggan med en bra bok. Parasollet har en gedigen historia som européernas favoritskydd mot solljus, och används främst under sommarmånaderna. På Buildor.se erbjuder vi ett brett sortiment av parasoller och parasollfötter till förmånliga priser, självklart också med snabb leverans direkt till dörren!

 

VÄLJ RÄTT PARASOLLFOT
Ett parasoll skyddar mot starkt solljus, regn och mildare blåsväder, samtidigt är det också ett enkelt sätt att sätta lite färg på din uteplats eller i din trädgård. Att kunna sitta ute och umgås med nära och kära oavsett väder är ovärderligt, och med ett parasoll förlänger du de där härliga dagarna när du vill sitta ute i friska luften så länge som möjligt. Det är enkelt att montera ett parasoll, det enda du behöver är en stadig parasollfot. En parasollfot fylls vanligtvis med vatten eller sand, men du kan också köpa en kryssfot som du placerar tyngder på. När du köper ett parasoll levereras det vanligtvis utan parasollfot. Det är alltså helt upp till dig att välja en parasollfot som passar både din uteplats och ditt parasoll, och i vårt sortiment hittar du parasollfötter i material såsom granit, betong och plast. Det är väldigt viktigt att du väljer en parasollfot med rätt storlek och vikt i förhållande till ditt parasoll. När köper ett parasoll från Buildor.se står det vilken parasollfotsdiameter och tyngd som passar just ditt parasoll.

 

BALKONGPARASOLL TILL FÖRMÅNLIGA PRISER
Den mest klassiska parasollösningen är att man har ett hål i sitt utebord så att parasollet blir en naturlig mittpunkt när ni umgås på din balkong eller uteplats. Självklart går det också bra att ha parasollet på en annan plats om du vill slippa en stolpe mitt på bordet. Det går utmärkt att placera både parasoll och parasollfot vid sidan av bordet för att enkelt kunna justera och vinkla parasollet efter behov. Med en kryssfot blir ditt parasoll extra stadigt, särskilt om du vill ha ett fristående parasoll som inte sitter i bordet. Med en kryssfot placerar du tyngder på 15–25 kg på parasollfoten för ökad stabilitet. Vanligtvis ingår tyngderna när du köper en kryssfot, men det är alltid bra att kontrollera detta i produktbeskrivningen där det tydligt framgår vad som medföljer.

Sort By
Page
Produktbild
Jabo
Pris från 1 395,00 kr
Produktbild
Fritab
Pris från 469,00 kr
Parasoll Sidewinder Hillerstorp - 350cm
Hillerstorp
4 395,00 kr
Produktbild
Jabo
Pris från 9 995,00 kr
Produktbild
Jabo
Pris från 1 795,00 kr
Produktbild
Fritab
Pris från 1 895,00 kr
Produktbild
Hillerstorp
399,00 kr
326518
Jabo
5 428,00 kr
Produktbild
Gop
Pris från 23 599,00 kr
Produktbild
Gop
Pris från 25 150,00 kr
Lyxparasoll Hillerstorp - 335cm
Hillerstorp
1 766,00 kr
326517
Jabo
7 995,00 kr
Sort By
Page