Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Hillerstorps parasoll

Är det dags för lite nya trädgårdsmöbler? Hos Buildor hittar du ett stort utbud av de senaste trädgårdsmöblerna från bland annat Hillerstorp. Välj bland större matbord och kafébord, vi har möblerna för båda stora och små uteplatser.

Hillerstorps parasoll lyxar till uteplatsen

Att ha ett stort och härligt parasoll över sin uteplats är en lyx man bör unna sig. När man väljer parasoll ska man tänka på kvaliteten, både när det kommer till parasollfot, uppspänningsanordning och segel eller duk. Som tur är har vi på Buildor enbart valt parasoll av hög kvalitet och det enda du behöver bestämma är storleken och designen.

Hitta drömparasollet hos Buildor

Hillerstorp är ett välkänt märke som kan trädgårdsmöbler. Oavsett om du letar efter nya möbler till det nybyggda soldäcket eller om du vill ha ett parasoll med en vit segelduk så kan du hitta det här på Buildor. Glöm inte att skaffa ett parasollskydd till ditt parasoll, för ju bättre du tar hand om det desto bättre tar det hand om dig.

Kvalitetsprodukter till ett lågt pris

Här på Buildor har vi bra pris på parasoll från Hillerstorp, vi kan faktiskt säga att vi har det bästa priset då vi alltid erbjuder prisgaranti. Hos oss hittar du allt för hem och trädgård och vi levererar snabbt. Förutom att erbjuda kvalitetsprodukter till lågt pris har vi även fri frakt och öppet köp i 14 dagar.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Form Living (5)
  2. Fritab (4)
  3. Hillerstorp (9)
Kategori
  1. Parasoll (1)
  2. Tillbehör (2)
Pris
0 kr 4499 kr 0 kr to 4499 kr

9 artiklar

Minskande ordning
per sida

9 artiklar

Minskande ordning
per sida