Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

PAVILJONGER

En paviljong är den perfekta samlingsplatsen för tillställningar i trädgården. Det är en fantastisk känsla att sitta utomhus och avnjuta en god lunch eller en mysig fika med nära och kära, men ibland vill inte vädret samarbeta. Under en klassisk svensk sommar får vi se både sol, regn och kanske ett och annat åskmoln. Med en paviljong från Buildor.se behöver du inte oroa dig för att tvingas rusa inomhus från en sekund till en annan!

Paviljong och pergola till förmånliga priser

En svensk sommar brukar bjuda på varma dagar och mycket sol, men även under de varmaste dagarna kan regnet slå till från ingenstans. Det kan bli tröttsamt att behöva springa in med både mat och gäster varje gång det börjar regna, så varför inte investera i en paviljong? Med en paviljong, eller pergola som det också kallas, får du ett praktiskt och stilrent skydd mot sommarens regnigaste dagar samtidigt som den ger ett skyddande lager mot solens starkaste strålar när du vill ha lite svalkande skugga.

Trädgårdspaviljong för alla sommarkvällar

Även om en paviljong främst förknippas med skydd mot regn och oväder kan du använda din paviljong i flera syften. Förutom att skydda mot sol och i viss mån även vind är en paviljong ett utmärkt sätt att förlänga mysiga sommarkvällar med större sällskap. Häng upp lite diskret utomhusbelysning i taket, tänd några levande ljus och mys till det med en filt eller två när det börjar bli kallare framåt natten.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Baltic Garden (2)
 2. Form Living (1)
 3. Gop (14)
 4. Hillerstorp (1)
 5. Jabo (16)
 6. Palmako (13)
 7. Plus (22)
Färg
 1. Brun (1)
 2. Grå (3)
 3. Svart (5)
 4. Vit (4)
Pris
0 kr 67309 kr 0 kr to 67309 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 69

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 69

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5