Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Solsegel

Solsegel ger dig paus från solen när du än önskar

Våra solsegel kommer från vår kända tillverkare GoP

Finns inget härligare än att njuta av solens ljus och värme efter en lång och mörk vinterperiod. Efter våren så lyser sig solens strålar allt starkare och för att kunna skänka lite skugga och skapa en snygg inredningsdetalj till din uteplats, lagom till sommaren. Ska du absolut beställa ett solsegel från GOP hos Buildor.se.

Är det svårt att montera ett solsegel?

Nej, det är ganska enkelt att montera dessa solsegel. Se till att köpa till rätt tillval utefter den montering du vill göra. Sedan är det bara att följa monteringsanvisningen som medföljer i kartongen.

Vad är en ringbult?

En ringbult är i rostfritt stål och som du enkelt monterar i en träbalk på altanen eller i husets fasad. Denna används sedan som en förankringspunkt där du kan montera ditt solsegel.

Vad är en vantskruv?

En vantskruv använder kopplar du i ringbulten som du sedan fäster i solseglets hörnbeslag. Du spänner sedan seglet efter den form du tycker passar din uteplats.

Vad är en karbinhake?

En karbinhake använder man för enklare och tillfällig uppfästning av solseglet. Du sätter fast den i ringbulten och i solseglets hörnbeslag.

Vilket material är Gop Solsegel Nice Sand?

Detta solsegel från GOP är tillverkat av ett kraftigt tyg som tål Sveries klimat. Det är UV-beständigt och det är viktigt med tanke på att solen verkligen kan slita på kvalitén, på detta solsegel ser det även nytt ut nästa sommar.

Är Gop Solsegel Nice Sand vattentätt?

Svaret är nej. Solseglet ska skydda mot uv-strålar och ljus. För att tyget ska hålla länge är det inte vattentätt då fibrerna i tyget är sydda så att det kan andas. Det är så bra att det faktiskt inte krymper ifall det blir blött.

Hur många procent skyddar GOP solsegel?

Med tanke på den enormt bra kvalitén Gop solsegel är gjorde i. Så skyddar det ända upp till 90 % uv-ljus. Detta bidrar även till att sänka värmen där solseglet är installerat.

Är det svårt att göra rent solseglet?

Nej det är inte svårt att göra rent solseglet. Använda ljummet vatten, miljövänlig såpa och en mjuk svamp. Gnugga solseglet och spola sedan av det med vatten.