Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Staket & Altanräcken

Staket & altanräcke är ett vackert tillskott till hemmet

Finns det en trädgård finns det oftast även ett tillhörande staket på tomten. Att ha ett staket ger en tydlig tomtgränsmarkering och avskildhet samtidigt som det även kompletterar ditt hus på ett sätt. Det mest populära typen av staket är trä eller järnstaket. Trästaket är det vanligaste typen men behöver underhållning till skillnad från staket i järn. Det är dock väldigt enkelt att anpassa ett trästaket så det stämmer överens med husfasaden. Genom enkla snickeridetaljer eller genom att måla brädorna i samma färg som husfasaden. Det finns nästan inga begränsningar för hur ett trästaket kan utformas. Det kan bestå av snedgående, stående eller liggande spjälor. Stående spjälor kan ha sned, spetsig eller rak topp och du kan förse de med en överliggare om du vill. Utrymmet mellan spjälorna på staketet kan varieras efter smak. Vill du lyfta din trädgård till en ny nivå gör du det med dessa snygga staket och altanräcken från vår leverantör Lundbergs eller Jabo.

Vad har man ett staket för?

För att markera sin tomt eller minska insyn kan man använda sig av olika saker, så som häckar eller dylikt. Men något som är väldigt vackert att använda sig av är just ett staket som matchar de vita knutarna på ditt hus. Ett staket kan vara så mycket mer än bara en avgränsning. Ett vitt staket visar inte bara var din mark slutar och börjar utan är en väldigt vacker del av ditt hem. Att köpa altanräcken kan verkligen piffa upp hela altanen. Att ha staket och altanräcke är inte bara snyggt och elegant utan det är även väldigt enkelt att montera fast själv. Missa inte vårt populära Staket Möja från Lundbergs som finns att välja i flera olika mått och enkelt kan ställas upp kring tomten eller monteras längs din altan. Vita klassiska staket och altanräcken från Lundbergs finns att beställa hem snabbt och enkelt från Buildor.se idag.

Vilket material är staketet i?

Staketet är i gran/furu.

Vad behöver vi tänka på vid montering?

Något som är väldigt viktigt det är att ni målar staketet innan montering och sedan en gång till efter. Detta gör ni för att skydda materialet.

Vilken färg är det grundmålat i?

Den är målad i akryl grundfärg.

Vad behöver vi för verktyg vid montering?

Ni behöver skruvdragare, vattenpass, en målarfärg som passar och en pensel.

Medföljer skruv och monteringsdetaljer?

Ja alla monteringsdetaljer medföljer. Behöver vi en hantverkare för att sätta ihop vårt staket? Nej det behövs ingen hantverkare, följ anvisningarna i lugn och ro. Detta är enkelt att få ihop då allt är förberett för montering.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Jabo (224)
 2. Palmako (79)
 3. Plus (256)
 4. Vibostugan (1)
Färg
 1. Antracite (13)
 2. Brun (3)
 3. Gråbrun (2)
 4. Ofärgad (15)
 5. Svart (29)
 6. Vit (18)
Pris
0 kr 22199 kr 0 kr to 22199 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 559

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 559

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5