Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Jabo skärm

Oavsett vad du söker till din trädgård, hittar du det hos oss på Buildor. Vi har ett stort utbud av produkter från märket Jabo som erbjuder allt från skärmskydd till staket.

En Jabo skärm är ett säkert val

Vill du göra din uteplats extra insynsskyddad eller bara skydda den mot vind bör du titta på alternativen av skärmväggar från märket Jabo. Utan problem kan du sätta upp en eller flera väggar och de finns i flera olika modeller, storlekar och material. Du kommer garanterat att hitta det Jabo staket eller avskiljare som gör din uteplats eller balkong till en ännu finare och behagligare oas.

Jabo kan trädgård

Jabo har länge varit ett stabilt märke och de är kända för sin kvalitet och sin innovativa design. Ett tydligt tecken på detta är deras olika versioner av skärmväggar, välj exempelvis en skärm som är utdragbar och som kan täcka större ytor, men som samtidigt är lätt att förvara. Vill du hellre ha ett mer permanent alternativ kan du välja ett av deras många skärmtak. Oavsett ditt behov så har Jabo rätt produkt för dig.

De bästa varorna till de bästa priserna

Hur hittar du enklast bra trädgårdstillbehör på nätet billigt? Du besöker givetvis oss på Buildor. Här finner du alltid moderna och hållbara varor till de bästa priserna. Det kan vi lova genom vår prisgaranti. Förutom en garanti på de bästa priserna erbjuder vi även gratis frakt, öppet köp i 14 dagar och snabba leveranser.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Jabo (209)
 2. Plus (198)
 3. Vibostugan (1)
Färg
 1. Svart (2)
 2. Vit (2)
Pris
0 kr 20044 kr 0 kr to 20044 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 209

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 209

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5