Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp stege & byggställning från Zarges

Stegar & byggställningar för yrkesändamål såväl som hemmabruk

I denna kategori kommer du finna takstegar, enkelstegar, kombistegar, repstegar, brandstegar, utskjutsstegar, teleskopstegar, trappstegar, universalstegar, väggstegar, hantverksställningar, yrkestrappstegar, arbetspallar och alla dessa tillbehör. Alla dessa olika stegar och byggställningar kommer från våra kända tillverkare Scando, Laggo, Wibe och Skeppshultstegen.

En stege kan användas inom många olika områden, alltid bra att ha en bra stege när du ska måla om ditt hus och är höjden alldeles för hög kanske det även är dags att införskaffa en byggställning.

Min stege är trög när jag försöker skjuta ut den, vad kan jag göra?

Om din teleskopstege är trög, se till att rengöra alla rör med en fuktig trasa och ljummet vatten. Se sedan till att torka stegen torr och då ska den fungera igen.

Vilken vinkel anses som säker när det gäller stegar?

För att vara säker ska stegen vara lutad i 75 grader.

Min stege saknar gummifot/ändskydd är det säkert att använda den ändå?

Det som händer är att det kan komma in smuts vilket gör att funktionen för stegen försämras. Köp genast en ny gummifot och det kan ni göra genom oss.

Vilken temperatur kan vi använda stegen i, minimum och max?

För att kunna använda stegen till dess fulla potential så kan du använda den i minus 20 grader och i max plus 60 grader celcius. Vilken är maxbelastningen för en stege? Det är olika för alla stegar men de flesta stegar klarar av 150 kilos belastning.

Vad är en kombistege?

En kombistege är en stege som har flera olika funktioner. Du kan ha den som både en fristående stege alternativt en anliggande stege. Alla kombistegar har olika funktioner och det står i produktexten vilka funktioner de har.

Är glidskydd säkra och när byter man dem?

Glidskydd är något som är mycket viktigt. Det är dem som får stegen att stå stabilt och inte glida iväg. Med tiden slits glidskydden och då är det hög tid att köpa nya. Det är viktigt att säkerheten alltid är i fokus med tanke på att det kan inträffa allvarliga skador ifall stegen glider iväg.

Är det svårt att montera hantverkställningar?

Hanverkarställningen Jumbo är kompakt i demonterat utförande och basmodulen innehåller endast 2 st delar, vilket gör montering och demontering mycket smidig.

Vi har en stor villa och behöver en smidig hantverkställning har ni någon att rekommendera?

Vi har flera smarta och bra lösningar på hantverkställningar. Vi kan tipsa om Malmbergs snabbmonterade byggställning till ett bra pris. Vi har även rullställning från Skeppshultstegen som är väldigt populär bland våra kunder.

Vilken arbetshöjd kommer jag upp i på en byggställning?

Det är olika för varje ställning och det står skrivet på produkttexten vilken höjd du kommer upp till. Men vi har byggställningar som kommer upp i en arbetshöjd till 7,8 meter. Det täcker de flesta behov ifall du vill göra renoveringar och målarjobb på ditt hus.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Dolle (1)
 2. Flexy (1)
 3. Housegard (1)
 4. Jabo (2)
 5. Malmbergs (6)
 6. Nexa (1)
 7. Scando (3)
 8. Scando by Svelt (13)
 9. Skeppshultstegen (108)
 10. Telesteps (7)
 11. Wibe (44)
 12. Zarges (12)
Pris
0 kr 74995 kr 0 kr to 74995 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 198

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 198

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5