Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Skeppshult stege

Skeppshult är ett pålitligt svenskt företag som varit många år i branschen och vi är glada över att kunna tillhandahålla deras produkter som gör ditt arbete både säkrare och effektivare. Det gäller inte minst Skeppshults kvalitetsstegar.

Skeppshult stege är ett tryggt val

Det finns flera olika typer av stegar som passar för olika ändamål och situationer. Vill du ha en fast lösning på taket eller en nödutgång eller söker du maximal mobilitet? Skeppshultsstegen teleskopstege är en klassiker som sparar plats i förrådet. Skepphultsstegen fällbar bryggstege är koncept som låter dig förlänga en annan stege. Vad det än handlar om när det gäller innovationer och funktionalitet inom området stegar så ligger Skeppshult långt framme.

Kvalitet och flexibilitet

Skeppshult är specialister på stegar och levererar lösningar till såväl proffs som privatpersoner. En dålig stege kan vara farlig - detta är alltså ett område där är smart att satsa på kvalitet. Vi på Buildor har ett stort sortiment från företaget och du hittar allt från en enkel men välbyggd och pålitlig utskjutsstege till en rullställning som ger bra trygghet och ergonomi vid större projekt längs t.ex husfasader.

Buildor är experter på bygg och renovering

Buildor är återförsäljare av Skeppshultsstegen och en lång rad andra varumärken inom hem och trädgård. Prisgaranti gäller över hela sortimentet och vi är kända för att dessutom erbjuda fri frakt och för våra snabba leveranser. Vi ger dig även öppet köpt i två veckor om något skulle ha blivit fel vid beställningen.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Dolle (1)
 2. Housegard (1)
 3. Jabo (2)
 4. Linfalk (3)
 5. Malmbergs (6)
 6. Scando (3)
 7. Scando by Svelt (13)
 8. Skeppshultstegen (44)
 9. Telesteps (3)
 10. Wibe (24)
 11. Zarges (4)
Pris
0 kr 21549 kr 0 kr to 21549 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 44

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artiklar 1 till 16 av totalt 44

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3