Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Ekeby skottkärra

Söker du efter en ny skottkärra? Hos Buildor hittar du Sveriges bästa utbud av trädgårdtillbehör. Välj bland Hörby bruks klassiska Ekeby skottkärror och mycket mer.

Ekeby skottkärra, klassikern

Vad är en trädgård utan en Hörby Bruk skottkärra? Skottkärran med sin perfekta design har funnits i århundraden och den fyller fortfarande en stor funktion. Även om de flesta skottkärror fyller samma funktion kan de ha olika design. Välj mellan olika färger och storlekar. Ekeby Poppy är den perfekta skottkärran för leksugna barn, medan den större klassikern bättre lämpar sig till de vuxna som sysslar med trädgårdsarbetet.

Hörby bruk har allt för trädgård

Hörby bruk är ett välkänt märke bland alla trädgårdsfantaster. Du kan hitta allt för trädgård i deras sortiment och deras produkter är alltid av hög kvalitet. Kanske lockas du av en Ekeby Täppan 90 L eller en annan praktisk men fin skottkärra. När man ska välja skottkärra är det viktigt att man ha ett bra grepp och olika modeller har olika handtag. Du kan därför både välja skottkärror med trä-, gummi- eller stålhandtag.

Allt och lite till hos Buildor

Vill du ha en skottkärra i hög kvalitet till lågt pris? Då ska du vända dig hit till oss på Buildor. Vi har allt för hem och trädgård, både redskap och möbler. Hos oss får du alltid den bästa kvaliteten till det bästa priset, det ser vår prisgaranti till. Utöver det får du fri frakt och vi levererar snabbt.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Hörby Bruk (35)
  2. MTD (2)
  3. Trolla (3)
Pris
0 kr 19995 kr 0 kr to 19995 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 35

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artiklar 1 till 16 av totalt 35

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3