Lekstugor & Lektorn

Ett lekhus eller lektält är barnens alldeles egna lilla hus där de får leka. Att kunna klättra upp för en klätterställning för att sedan åka ner i en färgglad rutschkana, eller ha det mysigt i ett lektält är högt uppskattat hos de flesta barn. I ett lekhus kan man leka alla möjliga slags lekar eller bara sitta ner och leka med leksaker. I en klätterställning blir det mer rörelse vilket passar perfekt för de med lek i benen. En klätterställning eller ett lektorn i trä kan aldrig gå fel. Ett lektorn med olika finesser och funktioner uppmuntrar barnen att skapa nya lekar och utmaningar för både sig själva och för deras lekkamrater.

 

LEKSTUGOR UPPMANAR TILL LEK
Från Polhus finner du vackra lekstugor till ett förmånligt pris. I de rymliga lekstugorna kan barnen ha en stund för sig själva, och leka med sina vänner. Man kan tro att en lekstuga är en dyr "lyxvara", men i vårt sortiment hittar du lekstugor som du inte behöver lägga ner en förmögenhet på för att ge dina barn det lilla extra. I lekstugan är barnen skyddade från regn, vind och oväder. De levereras i obehandlat trä, så att du och barnen kan måla stugan i favoritfärgen.

 

LEKSTÄLLNINGAR FÖR FARTFYLLDA AKTIVITETER
Även Jabo fyller vårt sortiment med vad de kallar för lekborgar eller lekställningar, i olika modeller. Se exempelvis Jabo Lekborg 3 Stor som är utrustad med gunga, rutschkana, klätterramp och lektorn. Ett komplett lektorn för alla små busfrön med massa energi. Är du ute efter något lite mindre är Jabo Lekborg 2 Mellan att rekommendera. Denna lekborg har också en gunga, men har istället för en klätterramp en klättervägg och självklart en stege och rutschkana. Har du redan gungor eller bara vill ha något mindre kan du kika på Jabo Lekborg 1 Liten. Detta är Jabos minsta lekborg utrustad med lektorn, klätterplank och rutschkana. I den här kategorin hittar du klätterställningar och lekhus från bland andra Palmako, Polhus och Skånska Byggvaror, som passar både stora och små barn.

Sort By
Page
Produktbild
Palmako
10 655,00 kr
Lekstuga Otto 3,6kvm Skånska Byggvaror
Skånska Byggvaror
Pris från 16 490,00 kr
Lekstuga Felix 2kvm Skånska Byggvaror
Skånska Byggvaror
Pris från 8 395,00 kr
Produktbild
AXI
9 699,00 kr
Lekstuga Vilmer 4,1kvm Skånska Byggvaror
Skånska Byggvaror
Pris från 15 424,00 kr
Lekstuga Emil 3,2kvm Skånska Byggvaror
Skånska Byggvaror
Pris från 12 168,00 kr
Produktbild
Palmako
12 995,00 kr
Produktbild
AXI
13 995,00 kr
Lekstuga Ida 3,2kvm Skånska Byggvaror
Skånska Byggvaror
Pris från 13 790,00 kr
Produktbild
AXI
3 599,00 kr
Produktbild
AXI
12 585,00 kr
Lekstuga Tom 4kvm Skånska Byggvaror
Skånska Byggvaror
Pris från 15 090,00 kr
Sort By
Page