Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp trädgårdsgrupp & möbelgrupp online

Trädgårdsgrupper är ett fantastiskt tillskott under sommarhalvåret

Vi har trädgårdsmöbler till alla platser i ditt hem, trädgård, balkong och sommarställe. Vi har samlat många olika typer av grupper för att du ska kunna finna något som passar just dina behov. Från Baltic Garden finner du populära utemöbler i trä som gör sig fin i vilken trädgård som helst. Det våra kunder frågar mer och mer efter är våra loungegrupper och där finns även våra tillverkare Style Station med många snygga lösningar.

Vad menas med glesrotting?

Alla trädgårdsmöbler som tillverkas i materialet rotting, binds samman på olika sätt för att forma deras utseende och funktion. Med glesrotting så är rottingen precis som det låter glesare. Det blir en mer luftig trädgårdsmöbel.

Ingår det kuddar i era möbelgrupper?

Det generella svaret på denna fråga är att i trädgårdsgrupperna som är gjorda i konstrotting förljer det alltid med dynor och ibland kuddar. För att vara säker på vad som ingår är det bra att ni läser på respektive produkttext till den produkt ni är intresserade av att beställa.

Ingår det trädgårdsdynor till cafégrupperna?

I de flesta fall följer de inte med dynor. Trädgårdsdynor är så olika hur man vill ha det och kanske vill man ha en svart dyna till en vit stol och tvärtom. Därför har vi valt att ha trädgårdsdynor som ett tillval. För att se vad som ingår i din cafégrupp är det bra ifall du läser på produkttexten och vad som ingår.

 

Vilka funktioner finns det på era olika gruppers stolar?

När man talar funktioner på trädgårdsstolar så handlar det ofta ifall man kan göra något extra med dem. Vi har olika funktioner beroende på vilket grupp man väljer. Det finns fällbara, stapelbara och dem som du kan ställa in vilken lutning du vill ha på ditt ryggstöd.

Vad förvarar man sina trädgårdsgrupper?

Innan du ställer in dem för vintern är det viktigt att städa av dem och torka dem rena. Förvara dem i ett torrt och svalt utrymme. Det är viktigt att det inte är förvarat på en fuktig plats. När vi pratar sommar så ska det för längsta livslängd alltid täckas ifall det kommer regn. Det går snabbt att bara lägga över en pressening för att det inte ska stå i ösregnet. Vi har det mesta för era trädgårdsgrupper under våra katergori trädgårdstillbehör där finner ni allt ni behöver.

 

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Baltic Garden (11)
 2. Cofa (1)
 3. Eden Wood (19)
 4. Form Living (5)
 5. Form Selection (1)
 6. Hillerstorp (27)
 7. Jabo (1)
 8. Palmako (7)
Kategori
 1. Grupper (23)
 2. Sittmöbler (1)
Färg
 1. Beige (1)
 2. Blå (1)
 3. Grå (2)
 4. Ofärgad (1)
 5. Rosa (1)
 6. Svart (1)
Typ
 1. Café- & Balkonggrupper (2)
 2. Loungegrupper (20)
 3. Matgrupper (39)
Möbelmaterial
 1. Aluminium (10)
 2. Konstrotting (8)
 3. Rotting (1)
 4. Stål/Smide (2)
 5. Trä (39)
Möbelfärg
 1. Beige (1)
 2. Brun (9)
 3. Grå (19)
 4. Natur (3)
 5. Svart (5)
 6. Vit (14)
Pris
0 kr 30379 kr 0 kr to 30379 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 72

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 72

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5