Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Hillerstorps dynlåda

Med en dynlåda från Hillerstorp förvaras dina dynor snyggt och praktiskt när de inte används. Många storlekar, materialval och färger gör det enkelt att hitta en låda som passar just för dina behov.

Hillerstorps dynlåda i konstrotting

Välj en snygg låda att förvara dina dynor i som går i samma stil som trädgårdsmöblerna. Har du en stor och vacker rottinggrupp där hela familjen får plats kanske en dynlåda i konstrotting xl skulle vara ett bra alternativ? Hillerstorp tillverkar lådor i flera andra material som exempelvis trä och plats, produkterna finns för den lilla trädgårdsgruppen såväl som för dig som kräver en dynlåda xl.

Skydda dina dynor

En dynlåda är en perfekt förvaring till dina trädgårdsdynor, men kan även bli en snygg inredningsdetalj. En vit dynlåda i trä passar till en grupp trädgårdsmöbler i klassiskt utförande. Den moderna kanske väljer en låda i svart konstrotting istället. Att vika ihop och lägga in sina dynor i en låda gör att de skyddas både mot, regn, sol och djur och därmed ökar livslängden.

Snabb frakt och prisgaranti

Vi på Buildor erbjuder ett stort sortiment av produkter för hus och hem för den flitige hemmafixaren. Titta gärna även på vårt utbud och handla övriga möbler billigt via oss. Vi vet att du vill ha dina beställda varor så snart som möjligt och erbjuder därför snabba leveranser. Dessutom har vi prisgaranti och bjuder dig på frakten!

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Amazonas (3)
 2. Baltic Garden (2)
 3. Eden Wood (3)
 4. Form Living (3)
 5. Fritab (5)
 6. Gop (2)
 7. Hillerstorp (50)
 8. Plus (3)
Kategori
 1. Bord (2)
 2. Dynor och Kuddar (1)
 3. Tillbehör (5)
Möbelfärg
 1. Grå (1)
 2. Vit (1)
Pris
0 kr 6695 kr 0 kr to 6695 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 50

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Artiklar 1 till 16 av totalt 50

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4