Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Sittmöbler

Bänk, solstol och fåtölj av kvalitetsdesign i stort sortiment

När sommaren är här är det viktigt att kunna sitta eller ligga bekvämt och njuta av solen i exempelvis en solstol. Alla har vi olika smak gällande vad våra sittmöbler vi har i vår trädgård ska ha för funktioner, utseende och material. Vi har därför många olika tillverkare, så du som kund ska kunna välja trädgårdsmöbler i konstrotting, stål, aluminium, trä och självklart kunna välja olika sorters trädgårdsdynor. Vi har stolar som är stapelbara, fällbara, positionsstolar, solvagnar, sittbänkar och mycket mera. Hos oss kommer du finna många olika smarta lösningar som kommer ge dig, din familj och vänner en härlig sommar. Vi har även de mer miljömedvetna valen och de kommer från Mr Fredrik i form av en fällbar stol av återvunnen teak. Vill du ligga på baksidan av ditt hus och sola eller ha med dig en skön möbel till stranden, då kanske Bukatchis solstol Twister är en bra och smidig lösning. En del gillar att kunna fälla stolen i olika positioner och då rekommenderar vi postionsstolar, kanske vill sitta upp rak i ryggen för att efter en stund kunna ändra positionen så att du vilar ryggen lätt bakåt. Vi har dessutom en tillverkare som har alla sin sittmöbler i självlysande snygga färger och de kommer från Smart & Green. Häftigt att bjuda in grannarna på kvällen efter en härlig dag på stranden. Solen har precis gått ner och sedan njuta skön lugn musik och färgerna som skiftar på stolarna i sommarkvällen.

Hur tar jag hand om mina sittmöbler i trädgården?

Hur dina sittmöbler ser ut och hur de bevaras bäst, är helt beroende på hur du tar hand om dem. Det är alltid bra att ha möbelskydd ifall det regnar. Ställ stolar och liggvagnar under tak eller lägg ett skydd över dem. Är sittmöblerna i trä kan det vara bra att inte utsätta dem för ett ösregn. Vanligt när det gäller trädgårdsstolar i trä, är att kåda kan börja träda fram ifall det är en varm sommar. Detta är helt naturligt med tanke på att trä är ett levande material. Använd bara HT Finisher och efter användning när det torkat, kan du enkelt skrapa bort kådan. När du täcker dina möbler se till att det finns någon form av ventilation. Annars blir det snabt väldigt fuktigt och det kan bli en obehaglig lukt.

Vilken dyna ska jag välja till mina sittmöbler?

Aluminiumstolar går det bra att du använder en cirka 5 cm tjock dyna. Till trädgårdsmöbler i trä rekommenderar vi att du väljer en dyna med en tjocklek på minst 8 cm. Alla sittmöbler i konstrotting har alltid egna trädgårdsdynor för just deras design och serie.

Min trädgårdsstol i trä har spruckit måste den kastas?

Absolut inte. Trä är ett levande material som upptar och avger fukt vilket kan ge upphov till sprickbildning i träets yta. Din trädgårdsstol hållfasthet och funktion kommer inte att påverkas av detta. 

Vad har ni för tvättråd gällande era sittmöbler?

Tvätta er trädgårdsmöbel regelbundet. Se till att använda ljummet vatten och mild såpa. När ni tvättat sittmöblerna rena är det bra ifall ni torkar dem torra. Eller varför inte låta dem torka i solen.

Vilka material finns trädgårdsstolarna i?

Det finns i flera olika material beroende på vilken modell och tillverkare man väljer. Vi har trädgårdsstolar och liggvagnar i teak, konstrottning, texteline, aluminium och stål.

Vad är teak för ett material?

Teak är ett väldigt hårt träslag. Färgen på det är mörkt rödbrunt. Teak kommer från ett träd som härstammar från Indien. Det odlas inte i Sverige. Det som är bra med detta material är att det är hårt, tungt, elastiskt och oljehaltigt, med stor motståndskraft mot väta och angrepp. Vilket är av yttersta vikt när du vill ha en hållbar trädgårdsmöbel för den svenska sommaren.

Vi har en liggvagn i materialet texteline, behöver vi köpa till en trädgårdsdyna till den?

Svaret är nej. Hela tanken med liggvagnar i detta material är att man ska ligga direkt på det materialet. De flesta spaanläggningar köper in dessa stolar och de fungerar utmärkt att sola och bada. Det ska vara en mjuk men dock så skön känsla när man lägger sig direkt på dessa sol- och liggvagnar. Det är väldigt vanligt med denna avslappnade solstol på de härliga paradisöarna i Maldiverna.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Amazonas (8)
 2. Baltic Garden (30)
 3. EcoFurn (9)
 4. Eden Wood (6)
 5. Form Living (15)
 6. Fritab (4)
 7. Hillerstorp (64)
 8. Interiörhuset (5)
 9. Jabo (1)
 10. Mr Fredrik (5)
 11. Plus (48)
 12. Softybag (7)
 13. Varax (2)
 14. Westroth (1)
Färg
 1. Antracite (2)
 2. Beige (1)
 3. Brun (5)
 4. Creme (2)
 5. Flerfärgad (1)
 6. Grå (9)
 7. Gråbrun (8)
 8. Grön (4)
 9. Ofärgad (20)
 10. Röd (1)
 11. Svart (24)
 12. Vit (13)
Möbelmaterial
 1. Aluminium (12)
 2. Konstrotting (12)
 3. Metall (4)
 4. Rotting (1)
 5. Stål/Smide (11)
 6. Trä (78)
Möbelfärg
 1. Beige (4)
 2. Brun (23)
 3. Grå (26)
 4. Svart (19)
 5. Trä (2)
 6. Turkos (1)
 7. Vit (34)
Pris
0 kr 24995 kr 0 kr to 24995 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 204

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 204

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5