Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Billiga trädgårdsbord från online

Trädgårdsbord som passar perfekt i din trädgård

Cafébord, balkongbord eller matbord, ja trädgårdsborden har många användningsområden och finns att välja i många olika designer och storlekar på Buildor.se. När sommaren väl är här så är det viktigt att kunna njuta av solen, den friska luften, vänner och bekanta. Det är smidigt att handla på nätet, du kan på kvällen kika i lugn och ro vilka bord och stolar som skulle passa just dina behov. Sedan är det bara att beställa och vänta in leveransen som kommer att köras ut. Har du ett sommarställe eller en större uteplats så kan du kika på våra större modeller av bord. Många av våra kunder uppskattar att när de har kräftskiva eller en fest på sommaren, kunna anpassa bordens längd efter hur många gäster som kommer. Att inreda sin uteplats ska vara kul och vi har därför valt många tillverkare just för att ge våra kunder inspiration till sina uteplatser. 

Vilka material finns trädgårdsborden i?

Trädgårdsborden finns i olika material. Vi har dem i furu, fsc-certifierad kärnfuru, aluminium, konstrotting och stål.

Vad bör man tänka på ifall man väljer ett trädgårdsbord i stål?

Ifall du väljer ett trädgårdsbord i stål, är det viktigt att känna till att det kommer att börja rosta med tiden. Många av våra kunder gillar när borden har ett levande utseende och när det formas med tiden. Det som kan vara viktigt är att ifall du har ett bord i stål, använd det helst ståendes direkt på din gräsmatta. Detta med tanke på att rost kan ge ifrån sig fläckar på din altan.

Vilket är det mest lättskötta materialet att köpaett trädgårdsbord i?

Det mest lättskötta trädgårdsbord du kan handla är de bord som är i materialet konstrotting. Detta material klarar ganska tufft väder, allt från sol, regn och vind. Du behöver inte tänka så mycket på hur det ska skötas om. Men vi vill ändå påpeka att om du vill njuta av dina trädgårdsmöbler länge så ska du ju självklart sköta om dem. Med det menar vi att du ska förvara dem torrt över vintern, torka av innan du ställer ut dem på sommaren och likaså torka av dem innan de ställs tillbaka för sin förvaring över vintern.

Vad menas med en butterflyskiva?

På en del trädgårdsbord som du kan beställa på Buildor.se, medföljer en såkallad butterflyskiva. Det betyder att ifall du har fler gäster på besök och vill har mer plats runt bordet. Då drar du bara ut bordet och butterfly-tekniken gör att det blir längre och att de extra illäggskivorna som ligger under bordet fälls upp. På så sätt ökar det bordets längd och du har på bråkdelen av en sekund plats för fler gäster. Dessa bord är verkligen att rekommendera för de som gillar att ha mycket folk hemma eller har en stor familj.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Amazonas (1)
 2. Baltic Garden (26)
 3. EcoFurn (1)
 4. Eden Wood (2)
 5. Form Living (12)
 6. Form Selection (1)
 7. Fritab (2)
 8. Hillerstorp (40)
 9. Interiörhuset (4)
 10. Jabo (2)
 11. Plus (89)
 12. Varax (3)
 13. Westroth (1)
Färg
 1. Brun (18)
 2. Flerfärgad (5)
 3. Grå (5)
 4. Gråbrun (42)
 5. Ofärgad (57)
 6. Svart (62)
 7. Vit (7)
Möbelmaterial
 1. Aluminium (9)
 2. Konstrotting (2)
 3. Metall (4)
 4. Plast (2)
 5. Rotting (1)
 6. Stål/Smide (2)
 7. Trä (38)
 8. Träimitation (1)
Möbelfärg
 1. Beige (1)
 2. Brun (10)
 3. Grå (17)
 4. Natur (1)
 5. Svart (18)
 6. Vit (19)
Pris
0 kr 17580 kr 0 kr to 17580 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 184

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 184

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5