Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Trädgårdsdynor & Kuddar

Dynor för en skönare sittupplevlse

Här finner du dynor och kuddar till dina trädgårdsmöbler i mängder med storlekar och färger. En dyna gör det inte bara skönare att sitta eller ligga ned utan piffar även upp möbeln och ändrar dess utseende. En enkelfärgad möbel kan bli väldigt snygg med en mönstrad dyna. Har du redan en i ögonfallade möbel kan du tona ner den med hjälp av en mörk enfärgad dyna. Ändra dynor efter säsong och köp kuddar för att lyxa till dina trädgårdsmöbler!

Dels ökar du mysfaktorn med kuddar samtidigt som du av praktiska skäl kan använda kudden som exempelvis bakom svanken om du lätt får ryggont. Men inte allra minst så smyckar dekorationskuddarna din soffa eller fåtölj. Om du inte riktigt vågar investera i mönstrade dynor eller vågade färger vid köp av utemöbler är dekorationskuddar det perfekta inslaget att satsa på. Har du en enkel färg på dina möbler och dynor blir det perfekt med kuddar i vackra mönster och färger. Byt ut kuddarna då och då, eller efter säsong, för att enkelt ändra stil. Genom att endast byta ut kuddar och dynor gör du stor skillnad till inredning, både inne- och utomhus. Ta en titt på vårt breda sortiment på dynor och kuddar!

Vad har ni för olika typer av trädgårdsdynor?

Vi har trädgårdsdynor för solstolar, trädgårdssoffor, solvagnar, fåtöljer och hammockar. Här kommer ni finna det ni behöver till era möbler. En del soffor och solstolar levereras utan dynor just för att man som kund ska kunna välja sin egen färg och stil på dynan. Vi har allt ifrån enkla sittdynor, till hela dynor med sitt och ryggstöd i härliga mönster. 

Vi har fått en fläck på min trädgårdsdyna, hur får jag bort den?

Testa att köpa textiltvätt som vi säljer under Övriga Trädgårdsmöbeltillbehör. Den fungerar alldeles utmärkt ifall du får en svår fläck. Där finner du även textilimpregnering som du använder första gången du ska använda dina dynor för att skydda de.

Vart kan jag förvara mina trädgårdsdynor när jag inte använder de?

När du inte använder dina dynor kan du förvara de i ett skyddsfodral eller i en dynpåse som enkelt går att flytta runt dit du vill ha den. Ett annat väldigt populärt alternativ är förvaringsbox/dynlåda som du kan ha utomhus eller i garaget och förrådet som skyddar dynorna på ett riktigt bra sätt. Alla dessa lösningar finner du under Övriga Trädgårdsmöbeltillbehör.  

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Baltic Garden (33)
 2. Eden Wood (2)
 3. Form Living (6)
 4. Fritab (145)
 5. Hillerstorp (55)
Färg
 1. Blå (2)
 2. Grå (3)
 3. Grön (1)
 4. Rosa (1)
 5. Svart (1)
Pris
0 kr 2495 kr 0 kr to 2495 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 241

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 241

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5