Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Billiga trädgårdsredskap online

Sekatör, regntunna, huggrok och andra trädgårdsredskap 

Att fixa i trädgården är både roligt och avkopplande. Det kan vara allt från en lugn fritidssyssla till en händelserik dag med familjen. Ibland räcker det inte med gammalt hederligt handarbete, utan det kan komma att behövas något hjälpmedel för att underlätta jobbet. Då är det mycket passande att vi kan erbjuda ett stort sortiment av praktiska verktyg som går att använda i trädgården. Oavsett om du ska frakta bort pinnar och ogräs eller om du vill ansa buskar och träd, så kan du hitta något redskap som passar just ditt ändamål! I denna kategori kommer du finna det mesta du kan tänkas behöva när det kommer till  trädgårdsredskap så som klyvyxor, sekatörer, gräsupptagare, huggkrokar, regntunnor, slangvagnar och trädgårdssågar. Allt detta kommer från vår kända leverantörer Wolf Garten, Fiskars och Greenline m.m. 

Under Häcksacar & Grensaxar finner du kvalitativa häck- och grensaxar som är perfekta för att forma och trimma buskar och häckar med. Häcksaxar har långa skär. Detta gör att det enklare går att skapa plana ytor vid klippning. Har du en stor häck att vårda kan det vara värt att satsa på en el- eller batteridriven häcksax.  För att skräddarsy buskar och annat grönt i trädgården behöver du de rätta verktygen, inte bara för att det gör det lättare för dig att uppnå resultatet utan även för att det gynnar dig ergonomiskt. Har du inte de rätta verktygen, eller inga verktyg alls, sätter du press på din kropp och det kan sluta med att du överbelastar dig. Behöver du klippa av hårdare grenar rekommenderar vi dig att köpa en sekatör. En sekatör är en behändig sax för klippning av mindre grenar och blommor. Sekatören är kraftull och ger klibbfria skär. För ännu tjockare grenar, eller träd, passar yxor och sågar bättre. Dessa verktyg är perfekta för både snickare och småhusägare. En grensåg har tjocka tänder och är ofta krökt. Detta underlättar sågningen. Grensågen kilar inte fast lika lätt som en vanlig såg gör i trä när man sågar, vilket är en väldigt god egenskap. Visste du att vanliga sågar inte är till för att såga levande trä med? En vanlig sög bör du endast såga dött trä med, inte levande! Om grenarna du ska såga sitter riktigt högt är det värt att köpa till ett teleskophandtag så du når.

Under övriga trädgårdsredskap finner du många användbara redskap för ditt trädgårdsarbete. Krattor för att enkelt samla ihop löv på hösten, universalsax för enklare klipp av blommor och ömtåliga växter, fånghåv för att rensa dammen från ogräs eller annat oönskat material och slangvagn för att hålla din trädgårdsslang på plats utan att välta är endast några få exempel på vad du finner under kategorin.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Greenline (5)
 2. Hörby Bruk (1)
 3. Jabo (5)
 4. Konkret (2)
 5. Luna (3)
 6. Texas (14)
 7. Trolla (8)
 8. Varax (3)
 9. WOLF-Garten (63)
Kategori
 1. Trädgårdsmaskiner (5)
 2. Trädgårdstillbehör (5)
Driftkälla
 1. Bensin (1)
 2. El (1)
 3. Handkraft (4)
Pris
0 kr 7595 kr 0 kr to 7595 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 104

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 104

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5