TRALL

Att lägga golv med golvtrall ska vara både enkelt, snyggt och billigt. På Buildor.se kan vi erbjuda ett stort urval av golvtrall flera i olika utföranden av hållbara material som teak och komposit. Att anlägga trall är ett effektivt sätt att möjliggöra en varmare miljö på din uteplats. Det kan ta lite tid att lägga ut, men det är det värt sett till hur mycket mer kvalitet du och dina nära kommer att få ut av din uteplats.

 

GOLVTRALL FÖR BALKONG OCH UTEPLATS
Att anlägga golvtrall är lekande lätt. Om du någon gång har lagt ett pussel kommer en golvtrall inte ge dig några bekymmer. Tänk bara att du börjar med en platta och sedan hakar du fast resten av plattorna tills du täckt hela uteplatsen eller balkongen. Det kan absolut vara lite tidskrävande, så det du behöver är lite tålamod och eventuellt en cirkelsåg för att ta bort överflödiga kanter. Golvtrall i komposit och teak är framtagna för att tåla det mest och hålla väldigt länge. Teak är ett hårt trä som gör att trallen klarar av mer påfrestningar än andra, billigare alternativ. Komposit är ett miljövänligt alternativ som består av återvunnet material, och med komposit får du en helt underhållsfri golvtrall. Både teak och komposit är hållbara och stilrena material med väldigt gemensamma fördelar, så det är helt upp till dig vad du föredrar på din uteplats!

 

TRALL I PLAST OCH TEAK
Om du väljer att köpa golvtrall i teak rekommenderar att du underhåller med en bra träolja minst en gång om året för att ska se bra ut och hålla länge. Om du hellre vill ha en golvtrall i komposit räcker det att göra rent vid behov, och vanligtvis räcker det med lite vatten och såpa. När du köper en trall från Buildor.se, se till att mäta upp exakt hur många kvadratmeter golvtrall du behöver. Sedan är det bara att ange kvadratmetrarna när du lägger din beställning så får du din nya golvtrall inom ett par dagar! Glöm inte att det kan vara bra att köpa stödpunkter till din golvtrall, alltså de små svarta plastplupparna under golvtrallen som tar emot tyngden från dig och dina utemöbler. Ju fler stödpunkter du har, desto stabilare blir det!

Sort By
Produktbild
Kärcher
1 295,00 kr
Produktbild
Kärcher
1 795,00 kr
Produktbild
Kärcher
495,00 kr
Sort By