Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

UTEKÖK

Med ett utekök på uteplatsen eller i trädgården kan du tillaga hela middagen utomhus. Bygg ihop olika delar så det blir ett utekök som passar dig, här kan du kombinera stora arbetsytor, diskho och plats för grill. Att ha bra avställningsytor när man lagar mat utomhus underlättar om man ska lyckas, och med en diskho och påkopplat vatten kan du hålla god hygien och slipper springa in i köket för att skölja grönsaker eller skålar. Ett utekök är perfekt när du har gäster på besök, då du kan umgås samtidigt som du förbereder maten.

Utomhuskök för sommarens alla festligheter

Ett utomhuskök bör du placera i närheten av matplatsen, men tänk på att det kan osa mycket från grillen, så se till att det inte placeras för nära matbordet. Utomhusköket bör vara i ett tåligt material som står emot vatten och vind, våra utekök står emot rost då de många är gjorda i rostfritt stål eller aluminium. Med förvaring under diskbänken har du tillgång till de grillverktyg, skålar eller uppläggningsfat som du behöver. Du får även plats för färska kryddor på bänken, en snygg inredningsdetalj och som förhöjer matupplevelsen.

Tillbehör för uteköket

Förutom de klassiska grillverktygen som tång och stekspade, är det många som väljer att köpa en pizzasten till sin grill i utomhusköket, vilket gör pizzabotten extra krispig. För att hålla koll på maten är en termometer guld värd för att få till den perfekta tillagningstiden för kött och grönsaker. Även om uteköket är tillverkat i material som tål att stå ute, kan det vara bra att skydda från regn,då rekommenderar vi att köpa till ett skyddsöverdrag till grillen och uteköket.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Contura Steel (34)
 2. Cozze (14)
 3. Hillerstorp (8)
 4. Jabo (4)
 5. Nordic Tech (1)
 6. Ooni (19)
Möbelfärg
 1. Grå (3)
 2. Vit (3)
Pris
0 kr 41900 kr 0 kr to 41900 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 80

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 80

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5