Trädgårdsdynor & Kuddar

Här finner du trädgårdsdynor och kuddar till dina trädgårdsmöbler i mängder med storlekar och färger. En dyna gör det inte bara skönare att sitta eller ligga ned utan piffar även upp möbeln och ändrar dess utseende. En enkelfärgad möbel kan bli väldigt snygg med en mönstrad trädgårdsdyna. Har du redan en iögonfallande möbel kan du tona ner den med hjälp av en mörk enfärgad dyna. Ändra dynor efter säsong och köp kuddar för att lyxa till dina trädgårdsmöbler!

 

UPPDATERA TRÄDGÅRDSMÖBLERNA MED NYA DYNOR
Dels ökar du mysfaktorn med kuddar samtidigt som du av praktiska skäl kan använda kudden som exempelvis bakom svanken om du lätt får ryggont. Men framför allt så smyckar dekorationskuddarna din soffa eller fåtölj. Om du inte riktigt vågar investera i mönstrade dynor eller vågade färger vid köp av utemöbler är dekorationskuddar det perfekta inslaget att satsa på. Har du en enkel färg på dina möbler och dynor blir det perfekt med kuddar i vackra mönster och färger. Byt ut kuddarna då och då, eller efter säsong, för att enkelt ändra stil. Genom att endast byta ut kuddar och trädgårdsdynor gör du stor skillnad till inredning, både inne- och utomhus. Ta en titt på vårt breda sortiment på dynor och kuddar!

 

VAD HAR NI FÖR OLIKA TYPER AV TRÄDGÅRDSDYNOR?
Vi har trädgårdsdynor för solstolar, trädgårdssoffor, solvagnar, fåtöljer och hammockar. En del soffor och solstolar levereras utan dynor just för att man som kund ska kunna välja sin egen färg och stil på dynan. Vi har allt ifrån enkla sittdynor, till hela dynor med sitt och ryggstöd i härliga mönster. Om du får en fläck på dynan, testa att köpa textiltvätt som vi säljer under Övriga Trädgårdsmöbeltillbehör. Den fungerar alldeles utmärkt ifall du får en svår fläck. Där finner du även textilimpregnering som du använder första gången du ska använda dina dynor för att skydda dem.

 

VAR KAN JAG FÖRVARA MINA TRÄDGÅRDSDYNOR?
När du inte använder dina dynor kan du förvara de i ett skyddsfodral eller i en dynpåse som enkelt går att flytta runt dit du vill ha den. Ett annat väldigt populärt alternativ är förvaringsbox/dynlåda som du kan ha utomhus eller i garaget och förrådet som skyddar dynorna på ett riktigt bra sätt. Alla dessa lösningar finner du under Övriga Trädgårdsmöbeltillbehör.

Sort By
Page
Produktbild
Fritab
Pris från 549,00 kr
Produktbild
Fritab
Pris från 1 505,00 kr
Produktbild
Fritab
Pris från 249,00 kr
Produktbild
Fritab
Pris från 2 089,00 kr
Produktbild
Fritab
Pris från 425,00 kr
Produktbild
Fritab
Pris från 479,00 kr
Produktbild
Fritab
Pris från 379,00 kr
Produktbild
Fritab
Pris från 859,00 kr
Produktbild
Fritab
Pris från 1 109,00 kr
Produktbild
Fritab
Pris från 2 679,00 kr
Produktbild
Fritab
Pris från 769,00 kr
Produktbild
Fritab
Pris från 1 719,00 kr
Sort By
Page