Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Växthus

Växthus för trädgårdsskoj

I denna kategori kommer du finna olika sorters växthus och passande tillbehör. Allt detta kommer från våra kända tillverkare bland annat Halls, Juliana och GOP.

Med ditt växthus så kan även du skapa ditt egna lilla personliga trädgårdsparadis, att få en möjlighet att komma bort från det svenska klimatet och få en möjlighet att kunna odla dina egna frukter, grönsaker som annars kan vara svårt i detta land. Genom att kunna odla din frukt eller grönsaker så kan du kontrollera processen och se till att allt går rätt till, på ditt vis och verkligen känna på smaken av närodlat och ekologiskt.

Vad är viktigt att tänka på när man handlar växthus?

Tänk på att du väljer ut rätt storlek för just ditt ändamål. Det står vanligtvis hur många kvadratmeter ditt växthus är som du beställer. Se alltid till att du läser igenom monteringsavisningen och ser till att alla tillbehör är med innan du påbörjar din montering. När du hanterar glas eller polykarbonat skall du alltid bära handskar, då det är lätt att skära sig. Ifall du ska ha växthuset som ett uterum var uppmärksam att det inte 100% vattentätt, varken vi eller leverantör ansvarar för skador för placerat lösöre i växthuset. Se till att växthuset är förankrat.

Behöver jag hantverkare för att montera ett växthus?

Nej ni behöver ingen hantverkare, följ bara noga de instruktioner som medföljer. Det är viktigt att ni är minst två personer när växthuset ska monteras.

Vart är bästa stället att placera sitt växthus?

Se till att välja en plats där mesta möjliga solljus når taket. Ett extra plus är att hitta ett ställe som har både mycket solljus och som dessutom är skyddat från vind i den mån det går.

Hur underhåller man sitt växthus?

Se till att tvätta rent ditt växthus vid behov och använd då en svag lösning av diskmedel. De partier som är i glas kan du använda starkare medel men se till att undvika kontakt med aluminiumprofiler och glasklämmor. Se alltid till att hålla dörrglidskenorna rena och fria från smuts.

Vad är ett växthustält?

Det finns traditionella växthus i metall och glas och sedan finns det växthus som påminner om ett tält. Ett växthustält är gjort av en kraftigt pulverlackerad metallram som sedan täcks av en UV-Resistent tältduk.

Vad är fördelen med ett växthustält?

Med tanke på att klimatet hela tiden ändras och att det är allt vanligare med att det blåser upp till storm så har nu kunder som bor på mer utsatta områden börjat handla växthustält. Anledningen till att de köper detta tält är för att det är enkelt att sätta upp och om stormen skulle vara på väga flyttar du eller monterar du snabbt ned detta tält. Detta är ett sätt att slippa stormskador.

Hur många kvadratmeter är växthustälten på?

Det varierar självklart men ett växthustält är mellan 4-10 kavdratmeter (m2).

Vad är skuggpasta för något?

Skuggpasta är något du enkelt penslar på glaset av ditt växthus under högsäsongen för att skydda mot den kraftiga solinstrålningen. Den skadar inte miljön.

Vad har man en frostvakt till för i ett växthus?

Det som är bra med en frostvakt är att den håller frosten bort på den tidiga våren och den sena hösten. Det gör att plantorna och din odling inte förstörs. Den fungerar även att använda som en kylfläkt när det är väldigt varmt på sommaren.

Hos Buildor.se finner du billiga växthus online. Ett musklick ifrån ditt alldeles egna trädgårdsparadis.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. BOXER (6)
 2. Gop (6)
 3. Halls (27)
 4. Juliana (29)
 5. Palmako (2)
 6. Plus (1)
 7. Skånska Byggvaror (9)
Area (m2)
 1. 0-0,9 (2)
 2. 1-1,9 (1)
 3. 11-11,9 (3)
 4. 12-12,9 (2)
 5. 3-3,9 (1)
 6. 4-4,9 (1)
 7. 5-5,9 (4)
 8. 6-6,9 (4)
 9. 8-8,9 (2)
 10. 9-9,9 (5)
Pris
0 kr 38199 kr 0 kr to 38199 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 80

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 80

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5